BASF Agricultural Solutions România
concurs vinuri BASF
Agricultură

Contact

Ce premii poți câștiga la concursul "Povești cu vinuri românești" 2019

Unul dintre principalele puncte de atracție ale concursului național ”Povești cu vinuri românești” a fost valoarea premiilor acordate. Anul acesta, BASF va acorda 3 mari premii, în valoare totală de 23.307 lei, câte unul pentru fiecare categorie de vin.

Fiecare dintre marele premii acordate în cadrul galei de premiere a Marii Finale Naționale constă într-un kit personalizat de dezvoltare a afacerii, în valoare de 5950 de euro. În funcție de nevoile lor, câștigătorii pot opta pentru una dintre următoarele variante:

  • un utilaj pentru aplicarea tratamentelor la vița de vie
  • dezvoltarea unui website pentru promovarea afacerii

Dar marile premii acordate in cadrul finalei naționale nu sunt singurele beneficii de care au parte viticultorii înscriși în concurs. În cadrul fiecărei etape regionale, participanții vor avea ocazia de a descoperi noi tehnologii pentru protecția culturii de viță de vie, tratamente și metode inovatoare pentru a menține plantația de vie sănătoasă și productivă, dar și sfaturi în privința etapelor ulterioare recoltări. În plus, prin prezența numeroșilor profesioniști din domeniul viti-vinicol, puteți profita de expertiza acestora pentru a împărtăși informații, sfaturi, sau pentru a afla răspunsuri pertinente la întrebările sau problemele din fermă.

Ce spun participanții din anii trecuți despre concursul ”Povești cu vinuri românești”

Primele ediții ale concursului de vinuri organizat de BASF în colaborare cu Asociația Degustătorilor Autorizați din România ne-au întărit încrederea în faptul că cei prezenți au regăsit de fiecare dată o atmosferă caldă și primitoare. De fiecare dată, concursul a născut un spirit acerb de competiție, producătorii fiind hotărâți să îndrepte anumite erori tehnologice semnalate în anii precedenți, pentru a urca în vârful ierarhiei.

Dar scopul acestor întâlniri este și informarea, cunoașterea provocărilor fermierilor și găsirea unor soluții optime pentru viticultură. Noi, cei de la BASF, iubim vinul și pe cei ce trudesc la crearea lui. Știm cât de mult efort depun și de aceea vrem să le fim alături, parteneri de încredere, pentru a arăta tuturor cele mai frumoase povești cu vinuri românești. Iată câteva dintre impresiile câștigătorilor:

Participă la concurs

Participă la concurs

Vezi condițiile de participare și descarcă fișele de înscriere

Înscrie-ți vinul
Ediția 2019

Ediția 2019

Află ultimele știri despre evoluția concursului ”Povești cu vinuri românești”

Vezi noutățile
Cine jurizează

Cine jurizează

Jurizare profesionistă, asigurată de membrii ADAR

Vezi juriul
Finaliști și câștigători

Finaliști și câștigători

Vezi dacă te numeri și tu între finaliștii și câștigătorii acestei etape

Vezi lista

”Am fost foarte încântați să primim premiul cel mare și ne bucurăm să vedem că au fost apreciate calitățile vinului nostru”

Șerban Dâmboviceanu, Crama Corcova, câștigător al categoriei vinuri albe

”M-a copleșit! În primul rând, eram emoționat de când am văzut nominalizările. Tocmai îmi anunțam colegii că am fost nominalizați, când s-a anunțat numele câștigătorului. A fost o surpriză imensă.”

Claudiu Porumb, Domeniile Dealul Mare, câștigător al categoriei vinuri roze

”Te simți încurajat în ceea ce faci. Este o confirmare la cel mai înalt nivel a timpului pe care ți-l dedici acestei activități. Este rezultatul muncii unei echipe care, din punctul meu de vedere, confirmă încă o dată profesionalismul, rigoarea și constanța efortului depus în tot ceea ce facem.”

Gabriel Lăcureanu, Crama Licorna, câștigător categoria vinuri roșii

Vezi edițiile anterioare - 2018, 2017, 2016

Vezi edițiile anterioare - 2018, 2017, 2016

Descoperă vinurile câștigătoare din anii trecuți

Mai multe detalii
Podgorii alese

Podgorii alese

Atunci când vorbim despre cultivarea viței de vie, discutăm despre o structură compusă din regiuni viticole, centre viticole, podgorii și plaiuri viticole. Iată câteva dintre cele mai importante sau frumoase podgorii românești

Citește mai mult
Cum protejăm vița de vie

Cum protejăm vița de vie

Grupul BASF participă activ, prin cercetare și inovații, la progresul sectorului viti-vinicol. În fiecare an, BASF investește peste 300 de milioane de euro în inovație. Pentru a găsi soluțiile zilei de mâine, peste 1200 de cercetători și tehnicieni se mobilizează în centrele noastre de cercetare și în cele opt stațiuni experimentale, răspândite pe patru continente.

Citește mai mult
Mergi sus