BASF Divizia Agro
Adaptat la nevoile Dvs::
 
 
 
On
Off

Extinderea portofoliului prin Functional Crop Care

Functional Crop Care, nou-înființata unitate BASF pentru soluții ce depășesc limitele produselor tradiționale de protecție a plantelor, va extinde considerabil portofoliul BASF de soluții pentru cultivatori. În urma finalizării integrării structurale a companiei Becker Underwood, cu sediul în SUA, BASF a devenit un furnizor global de vârf al soluţiilor pentru semințe, inclusiv al soluțiilor biologice, reușind să ajute și mai mult cultivatorii să-și îmbunătățească producția.

Pe lângă produsele destinate creșterii potenţialului semințelor și inovațiile pentru un management mai bun al solului, Functional Crop Care va oferi tehnologii menite să ajute plantele să facă față mai bine la factorii de stres, precum căldura, frigul, deficitul de substanțe nutritive, protejându-le astfel sănătatea. Prin dezvoltarea portofoliului deja recunoscut AgCelence®, BASF va oferi cultivatorilor mai multe posibilități de a îmbunătăți calitatea și productivitatea generală a recoltelor lor, determinând creșterea productivităţii, eficiența recoltării și un profit stabil.

Căutare avansată

Selectaţi criterii pentru a obține informații despre produs detaliate.

Utilizaţi cu precauţie produsele fitosanitare. Citiţi întotdeauna eticheta şi informaţiile despre produs înainte de utilizare. Atenţie la simbolurile şi indicaţiile de pericol.