BASF Divizia Agro
Adaptat la nevoile Dvs::
 
 
 
On
Off

Erbicide porumb

BASF oferă soluții eficiente pentru erbicidarea porumbului care te ajută să protejezi cultura împotriva buruienilor dificile, mono sau dicotiledonate. Fiecare erbicid pentru porumb, dezvoltat de BASF, este omologat pentru folosirea în cultură în urma multor ani de cercetare, dezvoltare și optimizare a tehnologiilor performante de erbicidare a buruienilor. Erbicidele noastre sunt testate permanent și respectă toate reglementările europene și naționale.

Mai jos găsești soluțiile de erbicidare BASF pentru porumb, care te vor ajuta în activitatea de a combate buruienile sistematic, eficient și complet, în preemergență sau pe toată perioada de vegetație. Accesând produsul dorit, vei găsi toate informațiile, de la doza omologată, perioada de aplicare, fișele MSDS și sfaturi pentru cele mai bune rezultate în erbicidarea porumbului.

Căutare avansată

Selectaţi criterii pentru a obține informații despre produs detaliate.

Prețul produselor BASF

Pentru a afla prețul produselor BASF, vă rugăm să vă adresați distribuitorilor din zona dvs.

Utilizaţi cu precauţie produsele fitosanitare. Citiţi întotdeauna eticheta şi informaţiile despre produs înainte de utilizare. Atenţie la simbolurile şi indicaţiile de pericol.