BASF Divizia Agro
Adaptat la nevoile Dvs::
 
 
 
On
Off

Gamă de hibrizi


Hibrizi de floarea soarelui Clearfield Plus disponibili în 2018


Descarcă listă "Varietăți de hibrizi" în format .pdf


Vezi caracteristicile detaliate pentru hibrizii de floarea soarelui Clearfield® Plus

BASF și companiile de semințe partenere au investit resurse importante de-a lungul anilor pentru a lansa pe piață cei mai buni hibrizi Clearfield® Plus. Sistemul de calificare reprezintă modalitatea de a confirma că hibrizii au un nivel acceptabil de toleranță la erbicidul Pulsar® Plus. Astfel, fermierii pot avea garanția că ori de câte ori cumpără hibrizi Clearfield® Plus (ce au inscripționată sigla Clearfield® Plus pe sacul de semințe) nu vor avea probleme de toleranță la aplicarea erbicidului Pulsar® Plus, deoarece acei hibrizi au fost testați de BASF.

Cu toate acestea, utilizarea altor erbicide din Grupa B HRAC pe hibrizi Clearfield® Plus, care nu sunt erbicide Clearfield® Plus pentru floarea - soarelui, se face pe riscul fermierului (acesta își asumă responsabilitatea, inclusiv în cazul distrugerii culturii).

Înainte ca un hibrid să fie categorizat drept hibrid Clearfield® Plus, BASF și companiile de semințe partenere testează hibridul în cadrul sistemului de calificare în diferite condiții și țări din Europa.

Căutare avansată

Selectaţi criterii pentru a obține informații despre produs detaliate.

Utilizaţi cu precauţie produsele fitosanitare. Citiţi întotdeauna eticheta şi informaţiile despre produs înainte de utilizare. Atenţie la simbolurile şi indicaţiile de pericol.