BASF Divizia Agro
Adaptat la nevoile Dvs::
 
 
 
On
Off

Eco Pack - ambalaj nou sistem BASF

De ce am conceput un ambalaj nou?

Dumneavoastră aveți nevoie de soluții optime pentru a vă putea desfășura activitatea zilnică. Printre acestea se numără și ambalajele produselor, acestea fiind deosebit de importante în cazul produselor pentru protecţia plantelor.

Căutare rapidă

Selectaţi criterii pentru a obține informații despre produs detaliate.

Eco Pack - trei motive bune

Dezvoltat împreună cu agricultorii

O preocupare principală a companiei BASF o constituie eficientizarea și sporirea gradului de siguranță în ceea ce privește utilizarea produselor pentru protecţia plantelor de către fermieri.

Acesta este motivul pentru care ne-am consultat cu fermierii pentru a dezvolta ambalajul EcoPack.

În etapa de testare internațională, experiența și sugestiile venite din partea fermierilor au contribuit la aducerea unor îmbunătățiri practice, cum ar fi, de exemplu, mânerul optimizat și suprafața mai lată de apucare, toate contribuind la o mai bună manipulare a noului ambalaj. Rezultatul colaborării cu fermierii și experiența îndelungată a firmei BASF în domeniul ambalajelor se concretizează acum într-un ambalaj de plastic ușor, care în același timp este și simplu de manevrat.

Deschiderea centrală din partea superioară, noul capac fără folie de sigilare și forma specială reduc zgomotele neplăcute și risipirea accidentală. De asemenea, clătirea și golirea completă devin mult mai simple.

Pentru mai multa siguranta

Prin noul ambalaj ecologic se reduce considerabil riscul ca fermierii să vină în contact cu produsul. Totodată, deschiderea, golirea și clătirea recipientului necesită un timp cu 25% mai redus.

Punem un accent deosebit pe producția durabilă, neinvazivă și ecologică a ambalajelor noastre, contribuind în acest mod la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Inovatoare și durabile

Noul ambalaj EcoPack vă permite să vă desfăşuraţi activitatea rapid şi eficient datorită sistemului optimizat de manipulare, protejându-vă atât pe dumneavoastră, cât și mediul înconjurător.

Utilizaţi cu precauţie produsele fitosanitare. Citiţi întotdeauna eticheta şi informaţiile despre produs înainte de utilizare. Atenţie la simbolurile şi indicaţiile de pericol.