BASF Divizia Agro
Adaptat la nevoile Dvs::
 
 
 
On
Off

Avantajele Eco Pack în detaliu

  • deschidere centrală
  • capac nou cu înfiletare
  • mâner flexibil
  • logo imprimat
  • construcție ușoară
  • suprafață de apucare cu asperități

Căutare rapidă

Selectaţi criterii pentru a obține informații despre produs detaliate.

Deschidere centrală

Spre deosebire de ambalajele tradiționale pentru produsele pentru protecţia plantelor, noul bidon EcoPack dispune de o deschidere centrală. Aceasta reprezintă o inovație importantă pentru că face posibilă golirea completă a bidonului, fără zomote neplăcute și stropire. În acest fel, siguranța dumneavoastră este garantată și, de asemenea, economisiți foarte mult timp.

 

Capac nou cu înfiletare

Noul capac dispune de o garnitură integrată, astfel încât folia de sigilare nu mai este necesară. Nu mai trebuie să tăiați folia, iar riscul diminuat de a veni în contact cu conținutul înseamnă mai multă siguranță pentru dumneavoastră

 

Logo Imprimat

Calitatea nu trebuie să se regăsească doar în interior, ci trebuie să fie vizibilă de la prima vedere. Produsele originale ușor de identificat vă protejează de imitații.

Construcție ușoară

Stabilitatea și construcția ușoară nu reprezintă o contradicție în termeni, ci o mare provocare căreia noi i-am făcut față prin noile noastre ambalaje. Bidoanele EcoPack stabilesc standarde înalte: greutate mai mică, o mai bună posibilitate de stivuire și pliere ușoară după utilizare, asigurând astfel și o mai bună valorificare a spațiului. În afară de aceasta, grosimea mai redusă a pereților contribuie la o eficiență ecologică sporită ca urmare a faptului că rezultă cu 25% mai puține deșeuri.

Mâner flexibil

În cadrul activității dumneavoastră zilnice, fiecare mișcare trebuie să fie foarte exactă. Mânerul flexibil, cu formă ergonomică și care permite rotirea în orice direcție, menținându-şi în același timp stabilitatea necesară, asigură o manipulare optimă.

Suprafață de aplicare cu aspirități

Suprafața de manevrare cu asperități din partea inferioară a bidonului asigură stabilitatea acestuia, golirea fără pericol de alunecare și dozarea exactă. În acest mod, aveți totul sub control.

Utilizaţi cu precauţie produsele fitosanitare. Citiţi întotdeauna eticheta şi informaţiile despre produs înainte de utilizare. Atenţie la simbolurile şi indicaţiile de pericol.