BASF Divizia Agro
Adaptat la nevoile Dvs::
 
 
 
On
Off

ECO Pack

Durabilitate prin ECO - Eficiență

Beneficiu pentru utilizator și mediu

Eco-eficiența înseamnă să obții mai mult prin utilizarea mai puținor resurse. Analiza eco-eficienței elaborată de către compania BASF compară valoarea economică a unui produs cu efectele utilizării lui asupra mediului.

Căutare rapidă

Selectaţi criterii pentru a obține informații despre produs detaliate.

ECO-eficiență

La conceperea noului ambalaj am evaluat prin această metodă unde se situează EcoPack în comparație cu produsele deja existente.

Rezultatele au arătat că noul concept de ambalaj ecologic este cu mult mai eficient ca urmare a utilizării unei cantități reduse de plastic la fabricarea bidonului.

Durabilitatea

Aceasta înseamnă mai puține emisii de gaze cu efect de seră în cursul procesului de producție și la reciclare. Până la introducerea completă a noului sistem în anul 2014, estimăm o reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră cu peste 2.000 de tone de dioxid de carbon. Aceasta corespunde salvării a 80.000 de copaci.

În calitate de fermier, dumneavoastră aveți avantaje și în ceea ce privește gestionarea deșeurilor – bidoanele goale pot fi presate și îndepărtate cu ușurință și în condiții de siguranță. Iar riscul de a veni în contact cu produsele pentru protecţia plantelor este mult mai mic.

Utilizaţi cu precauţie produsele fitosanitare. Citiţi întotdeauna eticheta şi informaţiile despre produs înainte de utilizare. Atenţie la simbolurile şi indicaţiile de pericol.