BASF Divizia Agro
Adaptat la nevoile Dvs::
 
 
 
On
Off

Crama BASF

Pasiunea BASF pentru domeniul vinurilor s-a concretizat într-o frumoasă poveste de succes: lider mondial în domeniul produselor chimice, BASF a devenit și unul dintre principalii comercianți de vinuri din Germania. Înființată în anul 1901, Crama BASF din Ludwigshafen, Germania, vinde în fiecare an aproximativ 700.000 de sticle de vin și se împlică direct în educarea consumatorilor în domeniul vinurilor.

Cele peste 400 de evenimente organizate anual în acest sens includ vizite în crama, degustări de vinuri și lecții de degustare. În anul 2009, Crama BASF a primit cea mai prestigioasă distincție a industriei germane de vin: „Comerciantul de vin al anului”.

Căutare avansată

Selectaţi criterii pentru a obține informații despre produs detaliate.

automatically imported by astanca (Alina Stanca) at Tue Apr 19 11:03:13 EEST 2011
 

Colecția de vinuri a cramei este impresionantă, adunând sortimente din toate colțurile lumii, unele dintre ele datând chiar din 1865. An de an, crama tipărește un catalog de vinuri care cuprinde toate produsele comercializate. Și cum vinurile românești sunt renumite pentru calitatea lor, nu puteau lipsi nici ele din catalogul cramei.


Cramposie Selecționată, de la Agricola Știrbei, Merlot La Cetate de la Carl Reh Winery și Pinot Noir de la Purcari sunt produsele românești selecționate pentru ediția 2010 a catalogului cramei.


detalii Cramă BASF

automatically imported by astanca (Alina Stanca) at Tue Apr 19 11:03:18 EEST 2011

Vinul Terra Romana – Cuvee Charlotte, produs de SERVE România, este cel mai recent produs listat.

automatically imported by astanca (Alina Stanca) at Tue Apr 19 11:03:16 EEST 2011

Utilizaţi cu precauţie produsele fitosanitare. Citiţi întotdeauna eticheta şi informaţiile despre produs înainte de utilizare. Atenţie la simbolurile şi indicaţiile de pericol.