BASF Divizia Agro
Adaptat la nevoile Dvs::
 
 
 
On
Off

Programul BASF de promovare a vinurilor românești

Pornind de la cultivarea viței de vie și până la promovarea vinurilor către consumator, industria vitivinicolă găsește întotdeauna în BASF un partener adevărat. Indiferent că este vorba despre produse pentru protecția viței de vie, sau despre expertiza în domeniul producției vitivinicole, BASF este alături de clienții săi, oferind soluții specifice pentru fiecare tip de problemă apărută.

Succesul clienților noștri este și succesul nostru și din acest motiv ne străduim să le fim aproape și în promovarea produselor lor.

Programul BASF de susținere a vinurilor românești (atât pe piața internă, cât și pe cea externă) include: organizarea de evenimente dedicate viței de vie și vinului, schimburi de experiență cu specialiști din domeniul protecției viței de vie și oenologiei, precum și lobby pentru includerea vinurilor românești în catalogul cramei BASF.

Din cadrul acestui program de promovare face parte și acest site.

Căutare avansată

Selectaţi criterii pentru a obține informații despre produs detaliate.

Utilizaţi cu precauţie produsele fitosanitare. Citiţi întotdeauna eticheta şi informaţiile despre produs înainte de utilizare. Atenţie la simbolurile şi indicaţiile de pericol.