BASF Divizia Agro
Adaptat la nevoile Dvs::
 
 
 
On
Off

Protecția viței de vie

Grupul BASF participă activ, prin cercetare și inovații, la progresul sectorului viti-vinicol. În fiecare an, BASF investește peste 300 de milioane de euro în inovație. Pentru a găsi soluțiile zilei de mâine, peste 10.000 de cercetători și tehnicieni se mobilizează în centrele noastre de cercetare și în cele opt stațiuni experimentale, răspândite pe patru continente. Toate eforturile sunt direcționate spre descoperirea unor noi moduri de acțiune, noi familii chimice, noi concepte de protecție, mereu mai eficiente și mai responsabile față de om și mediul înconjurător.

Organismele dăunătoare viței de vie evoluează, la fel și soluțiile BASF. După strobilurine, BASF a lansat carboxamidele și benzofenonele pentru vița de vie, produse al căror mod de acțiune biochimic asupra organismelor dăunătoare sunt diferite de cele ale substanțelor active existente.

Activitatea noastră de dezvoltare se înscrie în același demers: un nou mod de acțiune, tehnologii noi, care să deschidă noi câmpuri de activitate, în mod special pentru a limita apariția rezistenței. Grație inovațiilor viticultorii dispun în permanență de substanțe active și de soluții noi pentru a controla bolile viței de vie. Oferta BASF include numeroase produse din această gamă.

„Dați-mi struguri buni, sănătoși, bine copți, iar eu vă voi da vinuri bune”, spunea Emile Peynaud. Este o prioritate pentru BASF să reunească toate condițiile pentru ca viticultorii să producă struguri care să stea la baza unor vinuri și băuturi alcoolice de calitate, limitând impactul bolilor și al dăunătorilor.

Protecția viței de vie

Tehnologia de protecție a culturii de viță de vie

Căutare avansată

Selectaţi criterii pentru a obține informații despre produs detaliate.

Utilizaţi cu precauţie produsele fitosanitare. Citiţi întotdeauna eticheta şi informaţiile despre produs înainte de utilizare. Atenţie la simbolurile şi indicaţiile de pericol.