Adaptat la nevoile Dvs::
 
 
 
On
Off
rapita conventionala

Protecția culturii de rapiță înseamnă protecția profitului tău. Folosește produse de încredere

Rapița este cultura cu cea mai de succes poveste. Anual, rentabilitatea culturii de rapiță se traduce în suprafețe și producții din ce mai mari. Nici nu e de mirare că puțini mai sunt fermierii care nu au cultivat această plantă cel puțin o dată.

În calitate de lider în protecția rapiței, BASF a dezvoltat o linie completă de produse de erbicidare, capabile să asigure combaterea buruienilor atât în preemergență, cât și în postemergență. Expertiza și tehnologia BASF au permis astfel crearea unor produse de încredere, capabile să asigure condițiile optime pentru dezvoltarea culturii de rapiță convențională. Nivelul recoltei de rapiță se poate determina în proporție de 50% încă din toamnă, de aceea, un start bun este esențial.

Buruienile – principala piedică în buna dezvoltare a rapiței de toamnă

Cultura de rapiță convențională are de dus o luptă grea chiar imediat după răsărire. Buruienile concurează cu planta de rapiță pentru rezervele de apă și substanțele nutritive. Mai mult, o serie întreagă de buruieni pot trece cu bine de iarnă, pentru a naște un nou val în primăvară. Odată răsărite, buruienile vor concura și pentru lumină, ceea ce face ca plantele de rapiță să crească tot mai mult în înălțime, ceea ce duce la riscuri mai mari de a pierde recolta în timpul iernii. Și, nu în ultimul rând, buruienile din cultura de rapiță îngreunează recoltarea și scad calitatea producției.

Erbicidele BASF pentru rapița convențională: necruțătoare cu inamicii profitului tău

Cum alegi varianta optimă de erbicidare

Varianta optimă de erbicidare a culturii de rapiță convențională depinde de mai mulți factori. Printre cei mai importanți se numără: umiditatea, tipul de buruieni și gradul de infestare.


Descarcă broșura Butisan® Avant pentru mai multe detalii


Descarcă broșura Stratos® Ultra


În situații de infestare mică, specialiștii BASF recomandă utilizarea erbicidului Butisan® S în preemergență sau post-emergent timpuriu, urmată de aplicarea graminicidului Stratos® Ultra.


Descarcă broșura Butisan® S

Utilizaţi cu precauţie produsele fitosanitare. Citiţi întotdeauna eticheta şi informaţiile despre produs înainte de utilizare. Atenţie la simbolurile şi indicaţiile de pericol.