BASF Divizia Agro
Adaptat la nevoile Dvs::
 
 
 
On
Off

Folosirea responsabilă a pesticidelor

Pentru a face performanță în agicultură, prima și prima dată trebuie să știm cum să utilizăm responsabil produsele de protecția plantelor, pentru a proteja sănătatea umană și a mediului.

Căutare avansată

Selectaţi criterii pentru a obține informații despre produs detaliate.

BASF: curatare mașina de stropit livada

Recomandări BASF pentru o agricultură sustenabilă. Sfaturile BASF pentru utilizarea mașinii de stropit în livadă. Cum se curăță mașina de stropit pomii. Procesul de curățare interioară și exterioară pentru mașina de stropit, în livadă sau la fermă. Sfaturi curățare echipament protecție pentru fermieri.

BASF: curatare echipament de stropit

Recomandări BASF pentru o agricultură sustenabilă. Sfaturile BASF pentru echipamentul de stropit culturi de câmp. Curățarea interioară și exterioară a mașinii de stropit. Curățarea responsabilă a rezervorului și echipamententului de stropit pe câmp sau la fermă.

BASF: curatare pompa de stropit

Recomandări BASF pentru o agricultură sustenabilă. Sfaturile BASF pentru pompa de stropit de spate. Cum se curăță pompa de stropit pomii. Procesul de curățare interioară și exterioară a pompei de spate, în livadă sau pe câmp. Sfaturi curățare echipament protecție pentru fermieri.

BASF: stropirea responsabilă a culturilor

Recomandări BASF stropire plante. Sfaturi pentru gestionarea responsabilă a produselor de protecție a plantelor înainte de stropire, în timpul aplicării și după stropire.

BASF: utilizare echipament protectie fermieri

Recomandări BASF pentru o agricultură sustenabilă. Sfaturile BASF pentru utilizarea responsabilă a echipamentului de protecție pentru fermieri. Cum se folosește echipamentul individual pentru protecție. Depozitare echipament protectie ferma. Imbracare echipament stropit ferma. Curatare echipament de protectie fermieri. Folosire combinezon protectie ferma. Spalare echipament protectie pentru stropirea plantelor.

BASF - Utilizarea responsabilă a produselor

Pesticidele și produsele chimice trebuie manipulate și depozitate de persoane autorizate în locuri special amenajate.

Află informații utile, privind respectarea regulilor ce previn și împiedică accidentele ce pot afecta mediul înconjurător și sănătatea umană.

Utilizaţi cu precauţie produsele fitosanitare. Citiţi întotdeauna eticheta şi informaţiile despre produs înainte de utilizare. Atenţie la simbolurile şi indicaţiile de pericol.