Adaptat la nevoile Dvs::
 
 
 
On
Off

Sustenabilitate în agricultură

Cum crezi că munca ta ca fermier se va schimba în următorii 20 de ani? Și cum va arăta în 2050?

Pentru BASF, dezvoltarea sustenabilă înseamnă îmbinarea succesului pe termen lung în afaceri cu protejarea mediului și responsabilitatea socială. De-a lungul timpului, de mai bine de 100 de ani am lucrat alături de fermieri, concentrându-ne cercetările asupra dezvoltării celor mai bune produse și soluții posibile. Sprijinim practicile agricole productive și sustenabile ce protejează terenurile pe care le aveți în grijă pentru generațiile viitoare, răspunzând în același timp cerințelor societății moderne.

Putem conta pe tine pentru a transforma această oportunitate în realitate?

Sustenabilitatea în agricultură reprezintă asigurarea unor producții ridicate, fără a submina însă resursele de care depinde productivitatea.


BASF crede că afacerile pot avea succes pe termen lung doar dacă acționează responsabil față de mediu și societate. Inspirați de fermieri și de valorile vieții rurale, BASF se angajează să contribuie la producția globală de hrană prin intermediul agriculturii sustenabile. În paginile care urmează, vă punem la dispoziție informații practice pentru a vă sprijini în integrarea practicilor sustenabile în ferma dumneavoastră.

Gestionarea apei

Ce diferență poate face un singur fermier?

Sănătatea populației

Nu faceți niciodată compromisuri privind siguranța

Siguranța hranei

Culturi sănătoase înseamnă hrană sigură.

Utilizaţi cu precauţie produsele fitosanitare. Citiţi întotdeauna eticheta şi informaţiile despre produs înainte de utilizare. Atenţie la simbolurile şi indicaţiile de pericol.