Ce spun fermierii: Stelian Grigore

În 24 de ani de muncă, legumicultorul Stelian Grigore a învățat cum să obțină culturi curate și sănătoase.

Astăzi cultivă ridichi, salată, ceapă verde, gulie, ardei iute, conopidă și gogoșar pe o suprafață de 2.100 de metri pătrați de solarii și 1 hectar în câmp.

Și încasările sale au fost afectate de măsurile luate oficial împotriva răspândirii coronavirusului, deși simte că situația se îmbunătățește odată ce marketul alege iar produse locale în locul celor de import. La fel le recomandă să facă și consumatorilor români când ies la cumpărături. Urmărește materialul și vezi și ce sfat are pentru ceilalți fermieri aflați în aceeași situație.

Materialul face parte din inițiativa “ Mulțumim fermierilor ”, prin care BASF susține micii fermieri care traversează această perioadă dificilă. Invităm fermierii să intre pe site în secțiunea dedicată , unde vor găsi interviuri cu fermierii care au reușit să-și stabilizeze fluxurile de vânzare în această perioadă, sfaturi pentru micii producători, informații despre cum se pot vinde sau promova produsele online și până la articole de specialitate pentru protecția culturilor.

Culturi similare

Agricultura nu stă pe loc. #MulțumimFermierilor

Fermierii noștri au ales să continue activitatea. Ei nu pot spune ”stăm acasă”. Ei lucrează pentru noi toți. Pentru aceasta, le mulțumim din inimă!

Vezi cum îi putem ajuta

Ne puteți găsi de acum și pe Facebook!

Nu uita să dai like paginii noastre pentru a fi la curent cu ultimele știri, dar și pentru a afla sfaturi oferite de colegii noștri.

Accesează pagina

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările (email sau SMS). Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum
Mergi sus