Evoluția hibridului de rapiță InV1165, pas cu pas

Am documentat dezvoltarea pe parcursul perioadei de vegetație a hibridului de rapiță InV1165 de la BASF. Vezi ce spune fermierul care a cultivat acest hibrid

Domnul Sebastian Târnăcop, din comuna Răsuceni, județul Giurgiu, a decis să cultive la ferma SC Agroseb SRL 180 de hectare de rapiță, folosind hibridul InVigor InV1165 .

Fermierul este foarte mulțumit de alegerea făcută și așteaptă acum să vadă o producție bogată, așa cum promite starea culturii la momentul de față. Este încrezător că hibridul și tehnologia folosită îl vor ajuta să își îndeplinească obiectivele din acest sezon agricol.

Am încredere în produsele BASF, pe care le utilizez de mulți ani, cu rezultate foarte bune. Pentru prima dată, am în cultură hibridul de rapiță InV1165, de la BASF, care arată foarte bine în acest moment. Am 180 de hectare de rapiță de la BASF anul acesta, dintr-o suprafață exploatată totală de 1900 de hectare”, spune domnul Târnăcop.

Reprezentanții BASF, Diana Albu și Bogdan Băețică au decis să profite de această ocazie și au documentat stadiile culturii, analizând periodic starea plantelor și robustețea hibridului, chiar și în perioadele dificile, de stres abiotic sau de secetă severă.

Agricultorul a observat și el cât de bine s-a comportat hibridul încă de la germinare. ”Pot să spun că a avut o dezvoltare rapidă în primele faze de vegetație, fiind un hibrid robust, care a rezistat foarte bine în perioadele de stres, cu diferențe mari de temperatură și mai ales în perioada de secetă din primăvară. Mă aștept la producții ridicate și îl recomand cu încredere”, a mărturisit domnul Târnăcop.

InVigor 1165 este un hibrid nou de rapiță, de la BASF. Are potențial ridicat de producție, cu o toleranță foarte bună la scuturare, densitatea recomandată fiind de 45-50 plante/mp. InVigor 1165 are o dezvoltare rapidă în stadiile inițiale de creștere și o robustețe crescută, care-i conferă capacitatea de a trece cu bine de sezonul rece. De asemenea, oferă o toleranță excelentă la putregaiul negru, dar și la Verticilium.

Fermierii aleg hibridul InVigor Inv1165 pentru:

  • Producții ridicate
  • Dezvoltarea rapidă în primele faze de creștere
  • Robustețe și rezistență foarte bună la iernare
  • Toleranța foarte bună la Phoma și Verticilium
  • Toleranța excelentă, dovedită, la scuturare datorită tehnologiei de reducere a scuturării de la BASF

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările (email sau SMS). Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum
Mergi sus