”Împreună creștem România”: cum s-a desfășurat cea de-a treia conferință a fitofarmaciștilor

Evenimentul a avut loc la Craiova, fiind dedicat specialiștilor din regiunea Olteniei

Fitofarmaciștii din regiunea Olteniei și cele două companii, BASF și Chemark Rom, și-au dat întâlnire la Craiova săptămâna trecută, în cadrul celei de-a treia Conferințe Regionale a Fitofarmaciștilor din România. Este pentru al doilea an când un eveniment de acest gen are loc în Oltenia. Sub sloganul ”Împreună Creștem România”, conferința a avut drept scop principal consolidarea relațiilor de colaborare și transmiterea ulterioară a soluțiilor optime pentru protecția plantelor către micii producători agricoli care apelează la fitofarmacii, atât pentru achiziția produselor, cât și pentru know-how-ul specialiștilor din domeniu.

Nu mai puțin de 100 de invitați au dat curs invitației adresate de BASF și Chemark Rom. Aceștia formează o comunitate aparte de oameni care au îmbinat antreprenoriatul cu activitatea de protecție a plantelor, fiind interesați să afle lucruri noi, să facă noi propuneri, dar totodată să și împărtășească cu bucurie propriile povești de succes cu ceilalți colegi.

Drept dovadă a stat și concursul interactiv pregătit pentru participanți. Aceștia au arătat încă o dată gradul excelent de pregătire în domeniu, realizând un procent de peste 81% răspunsuri corecte la întrebări care au variat de la cunoștințele despre boli și dăunători, sau produse și substanțe pentru protecția plantelor, până la cunoștințe generale despre agricultură.

În aceeași notă și cu același entuziasm dat de rezultatele evenimentele realizate până acum, cele două companii pregătesc și ultimele două conferințe dedicate fitofarmaciștilor din această toamnă:

  • 8 noiembrie 2018: Oradea, Lotus Therm Spa & Luxury Resort
  • 16 noiembrie 2018: Sinaia, Hotel Internațional

Alexandru Staicu

Reprezentant vânzări culturi horticole

Mergi sus