Simpozioanele BASF de la Brăila și Constanța se amână din cauza condițiilor meteo

Cele două evenimente vor fi reprogramate pe 14, respectiv 16 februarie

Compania BASF este nevoită să reprogrameze simpozioanele ”Fabrica de Inovație” de la Constanța, respectiv Brăila, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Având în vedere atât starea drumurilor din zona de sud-est a țării, unde multe căi de acces sunt în continuare blocate, cât și prognoza nefavorabilă pentru următoarele zile, BASF consideră că siguranța dumneavoastră este prioritară și a decis astfel să reprogrameze cele două evenimente pentru începutul lunii februarie.


Astfel, simpozionul BASF Constanța, programat inițial pe 11 ianuarie, va avea loc pe 16 februarie. Datele de contact rămân neschimbate. Simpozionul va avea loc la Hotel del Mar, în stațiunea Mamaia, începând cu ora 10.


Simpozionul BASF de la Brăila, programat inițial pe 13 ianuarie, va avea loc pe 14 februarie. Locul desfășurării rămâne sala Regal Event Ballroom, din Brăila. Evenimentul va începe de la ora 10. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu reprezentantul dumneavoastră BASF.


Echipa BASF vă cere scuze pentru eventualele neplăceri și vă asigură ca va lua toate măsurile pentru ca participarea dumneavoastră la evenimentele organizate de companie să se desfășoare în cele mai bune condiții. Din păcate, așa cum toți fermierii știu, vremea nu este un factor care poate fi controlat. Vom anunța personal toți participanții despre modificarea datelor de desfășurare a celor două evenimente și vă vom sta la dispoziție cu orice lămuriri.


Momentan, datele celorlalte simpozioane BASF ”Fabrica de inovație” rămân neschimbate. Aflați ultimele noutăți și detalii accesând secțiunea ” Evenimente BASF ”.


Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag să discutăm împreună despre cele mai noi inovații și soluții pentru viitorul agriculturii!

Mergi sus