Termeni și condiții de utilizare a site-ului BASF

1. Site-ul este operat de BASF, prin urmare toate drepturile sunt rezervate BASF.

2. Niciun material de pe Site nu poate fi copiat, reprodus, modificat, republicat, transferat, distorsionat, transmis sau distribuit în niciun fel, pe niciun support, parțial sau în totalitate, fără consimțământul prealabil, scris BASF. Singurele copii autorizate sunt destinate uzului personal, domestic, necomercial. Urmatorul aviz trebuie sa apară pe toate copiile parțiale sau complete ale conținutului site-ului “Drepturi de autor BASF. Toate drepturile rezervate www.agro.basf.ro”

3. Site-ul și software-ul utilizat de acesta sunt furnizate utilizatorului “așa cum sunt”, fără garanții (explicite sau implicite), fără obligații, conform legilor în vigoare. În cazul utilizării necorespunzătoare, BASF nu răspunde pentru prejudiciile cauzate de accesarea acestui site. BASF nu răspunde pentru niciun fel de daune indirecte, incidentale, speciale, apărute ca urmare a accesării acestui Site.

4. Orice informație referitoare la produse sau orice alte informații afișate pe Site sunt publicate cu acordul BASF. Aceste informații vor fi luate ca atare și nu vor fi reprezenta garanții sau obligații pentru BASF, utilizatorul având obligația de a desfășura propriile sale teste și investigații.

5. Cu excepția cazurilor în care se specifică în scris vreo modificare, Termenii și Condițiile Generale de Vânzare ale BASF nu vor fi modificate pe acest site, în ceea ce privește conținutul, materialele și informațiile.

6. BASF își rezervă dreptul de a modifica și / sau suspenda oricând este necesar, anumite secțiuni ale site-ului, fără a anunța în prealabil utilizatorul, și nu se obligă să updateze site-ul.

7. Linkurile afișate pe site ("Hyperlinks"), care conduc către informații furnizate de o terță parte, nu reprezintă o formă de publicitate facilitată de BASF. Totodată, BASF nu răspunde pentru informațiile afișate pe aceste site-uri. Hiper-linkurile sunt accesate ca urmare a opțiunii utilizatorului.

8. Orice litigii apărute ca urmare a utilizării acestui Site, vor fi soluționate și interpretate în conformitate cu legile în vigoare în România, cu excepția conflictului de legi.

Mergi sus