BASF Agricultural Solutions România
Agricultură

Contact

BASF - expert în protecția plantelor, alături de fermieri

Bine ai venit pe site-ul BASF Agricultural Solutions

BASF, unul din cei mai mari furnizori de produse pentru protecția plantelor, vine în sprijinul fermierilor cu o gamă largă de produse, incluzând erbicide, fungicide, insecticide și tratamente pentru semințe. Investim permanent în cercetare – dezvoltare pentru a descoperi noi produse, tot mai eficiente, pentru culturi agricole sănătoase și productive.

Vremea Vremea

Profită de ofertele speciale BASF

Descoperă ofertele speciale și pachetele tehnologice BASF.

Vezi promoțiile BASF

Alege hibrizii de floarea-soarelui de la BASF!

Coloris CL și Loris CLP

Vei fi bucuros că ai cultivat raze de soare!

Află mai multe
Hibrizii de rapiță InVigor®

Hibrizii de rapiță InVigor®

Vei fi bucuros că i-ai cultivat!

Semințele de rapiță InVigor® sunt o poveste de succes la nivel global. Disponibile în România, semințele de înaltă performanță oferă fermierilor beneficii esențiale, dincolo de producțiile foarte ridicate și stabile. În portofoliul BASF poți găsi atât hibrizi de rapiță convențională, cât și hibrizi Clearfield®

Află mai multe

COTAȚII BURSIERE COTAȚII BURSIERE

Descoperă tehnologia BASF pentru protecția plantelor

Caută informații despre produse

Caută informații despre produse

Studiază sau descarcă documente pentru fiecare produs din oferta BASF Agricultural Solutions România. Caută eticheta produsului dorit, fișa cu date de siguranță sau vezi broșurile acestuia.

Află mai multe
Culturi

Culturi

Fermierii de succes muncesc din greu pentru a-și maximiza producția. La fel și noi. Suntem alături de tine, prin soluții personalizate și inovatoare, menite să te ajute să atingi potențialul maxim al culturilor tale.

Află mai multe
Ghidul Buruienilor, Bolilor și Dăunătorilor

Ghidul Buruienilor, Bolilor și Dăunătorilor

Instrument de diagnosticare pentru determinarea simplă și rapidă a agenților patogeni. Caută mai ușor, aplicând filtre după grupa de culturi, culturi și grup de organisme dăunătoare. Imaginile și informațiile detaliate te vor ajuta să identifici rapid agenții patogeni.

Află mai multe
Tehnologii pentru protecția culturilor

Tehnologii pentru protecția culturilor

Descoperă și aplică tehnologiile de protecție BASF pentru culturi de top. Aici poți vizualiza și descărca ghidurile pentru producții ce îți garantează mereu profit.

Află mai multe
Mergi sus