CÂMP DESCHIS

Informații cu care câștigi teren!

Ascultă podcastul!

BASF - expert în protecția plantelor, alături de fermieri

Bine ai venit pe site-ul BASF Agricultural Solutions România

BASF, unul din cei mai mari furnizori de produse pentru protecția plantelor, vine în sprijinul fermierilor cu o gamă largă de soluții, incluzând erbicide, fungicide, insecticide, semințe, tratamente pentru semințe, regulatori de creștere, dar și aplicații digitale. Investim permanent în cercetare – dezvoltare pentru a descoperi noi produse, tot mai eficiente, pentru culturi agricole sănătoase și productive.

NOU Descarcă pdf catalog horticultură 2024

NOU Descarcă pdf catalog produse 2024

Soluția BASF pentru protecția completă împotriva agenților patogeni pe întreaga perioadă de vegetație a cerealelor.

Soluția digitală îți oferă sugestii de produse doar pe baza nevoilor tale, simplu, rapid și interactiv. Alege problemele cu care de confrunți în cultura ta și vei primi recomandările noastre de produse.

Te poți abona la informările noastre în 3 pași simpli. Știri, sfaturi, recomandări, rapid și ușor, direct pe WhatsApp.

Trăim cel mai provocator moment din istoria agriculturii. Dar și cel care ne oferă cele mai mari oportunități.

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările (email sau SMS). Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Aplicația AgAssist – asistentul digital din buzunarul tău

Descoperă tehnologia BASF pentru protecția plantelor

Studiază sau descarcă documente pentru fiecare produs din oferta BASF Agricultural Solutions România. Caută eticheta produsului dorit, fișa cu date de siguranță sau vezi broșurile acestuia.

Fermierii de succes muncesc din greu pentru a-și maximiza producția. La fel și noi. Suntem alături de tine, prin soluții personalizate și inovatoare, menite să te ajute să atingi potențialul maxim al culturilor tale.

Instrument de diagnosticare pentru determinarea simplă și rapidă a agenților patogeni. Caută mai ușor, aplicând filtre după grupa de culturi, culturi și grup de organisme dăunătoare. Imaginile și informațiile detaliate te vor ajuta să identifici rapid agenții patogeni.

Descoperă și aplică tehnologiile de protecție BASF pentru culturi de top. Aici poți vizualiza și descărca ghidurile pentru producții ce îți garantează mereu profit.

Mergi sus