BASF Agricultural Solutions România

Alături de fermieri.
Alături de noi.

Detalii

multumim fermierilor
Agricultură

Politica de confidenţialitate BASF

Compania BASF este încântată de fapul că ne-ai vizitat website-ul şi-ţi mulţumeşte pentru interesul arătat.

BASF tratează cu seriozitate protecţia datelor personale. Această Politică de confidenţialitate descrie următoarele:

 • Datele personale pe care BASF le colectează atunci când ne vizitezi paginile;
 • Scopul în care BASF foloseşte aceste date;
 • Temeiul legal pentru prelucrarea datelor cu caracter personal;
 • Destinatarii datelor cu caracter personal;
 • Perioada de păstrare a datelor personale;
 • Măsura în care este necesar să ne furnizezi date cu caracter personal.
De asemenea, dorim să te informăm în legătură cu următoarele:

 • Existenţa drepturilor tale referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal;
 • Operatorul în sensul legilor pentru protecţia datelor, şi, acolo unde se aplică, responsabilul nostru cu protecţia datelor.

1. Ce date personale colectează BASF atunci când ne vizitezi website-ul?

(1) Atunci când ne vizitezi pagina fără să ne contactezi sau fără a te loga, browserul tău transmite următoarele informaţii în mod automat către serverul nostru:

 • Adresa IP a dispozitivului de pe care ne contactezi;
 • Informaţii despre browserul tău;
 • Pagina pe care te aflai înainte de a intra pe website-ul nostru;
 • URL-ul sau fişierul solicitat;
 • Data şi ora vizitei tale;
 • Volumul datelor transmise;
 • Informaţii legate de status, de exemplu, mesaje de eroare.

Care este scopul acestei prelucrări?

Atunci când ne vizitezi paginile, folosim adresa ta IP şi alte date pe care browserul tău le transmite automat pe serverul nostru (vezi secţiunea 1 (1)) pentru a îndeplini următoarele:

a) trimiterea conţinutului de pagină solicitat către browserul tău. În acest scop, păstrăm adresa IP completă doar pentru a-ţi oferi experienţa optimă pe website-ul nostru.

b) trimiterea adresei IP către furnizorul nostru de servicii pentru a lega adresa ta IP publică de informaţii relevante companiei şi industriei (excepţie făcând informaţiile personale). Această informaţie privind compania şi industria din care face parte va fi prelucrată de sistemul nostru web de măsurare statistică. În acest caz, adresa ta IP nu este păstrată de către furnizorul nostru de servicii şi nici de sistemul nostru.

c) protejarea website-ului nostru de atacuri şi asigurarea unei funcţionalităţi precise a website-ului nostru. În acest scop, păstrăm datele în mod temporar şi cu acces strict pentru o perioadă de maxim 180 zile. Această perioadă poate fi prelungit doar pentru a asigura dovada în scopul demonstrării şi acuzării atacurilor ilegale şi a incidentelor nedorite.

BASF va investiga utilizatorul conectat cu o adresă IP specifică doar în cazul unui atac ilegal.

Care este temeiul legal pentru astfel de prelucrări de date?

Temeiul legal pentru prelucrările de date este prezent în Articolul 6, secţiunea 1, litera f) din Regulamentul general privind protecția datelor (RGPD). Interesul legitim al BASF este dat de scopurile procedurii menţionate mai sus.

(2) Dacă ne contactezi prin e-mail sau prin formularul de contact de pe website-ul nostru, vom primi următoarele informaţii:

 • Adresa ta de e-mail şi alte informaţii pe care le transmiţi prin mail
 • Data şi ora mesajului tău.

Care este scopul acestei prelucrări de date?

Dacă ne contactezi prin formularul de contact de pe website-ul nostru sau prin e-mail, vom folosi informaţiile personale doar pentru a procesa solicitarea ta. Care este temeiul legal pentru astfel de prelucrări de date? Temeiul legal pentru prelucrările de date este prezent în Articolul 6, secţiunea 1, litera f) a RGPD. Interesul legitim al BASF este dat de scopurile procedurii menţionate mai sus.

(3) Website-ul nostru oferă opțiunea de abonare la newslettere gratuite pentru a te informa despre produsele şi serviciile oferite de BASF în domeniul protecţiei culturilor precum şi – după caz – lansări de produse sau informaţii despre evenimente. Atunci când te abonezi la newsletter, datele oferite în formular sunt transmise către noi împreună cu următoarele informaţii:

 • Formulă de adresare;
 • Nume şi prenume;
 • Adresă de e-mail;
 • Oraş / cod poştal;
 • Subiecte de interes pentru newsletter;
 • Canal de comunicare (e-mail, telefon) şi datele de contact corespunzătoare;
 • Ocupaţie.
În timpul abonării mai colectăm următoarele date:

 • Adresa IP a dispozitivului de pe care ne contactezi;
 • Data şi ora abonării;
 • O copie a e-mailului de confirmare pe care îl vei primi la scurt timp după completarea şi trimiterea formularului de abonare.

Care este scopul pentru astfel de prelucrări de date?

Scopul prelucrării acestor date personale este de a te informa despre produsele şi serviciile oferite de BASF în domeniul protecţiei culturilor, în funcţie de preferinţele tale.

Care este temeiul legal pentru astfel de prelucrări de date?

Temeiul legal pentru prelucrările de date este prezent în Articolul 6, secţiunea 1, litera f) a RGPD. Interesul legitim al BASF este dat de interesul BASF de a te informa în legătură cu produsele şi serviciile oferite de BASF în domeniul protecţiei culturilor, în funcţie de preferinţele tale.

2. Ai vreo obligaţie de a oferi datele?

Atunci când ne vizitezi website-ul, browserul tău transmite informaţiile din Secţiunea (1) automat către serverul nostru. Ai dreptul să oferi datele respective. Fără a oferi astfel de date noi nu îţi putem oferi conţinutul solicitat din pagină.

Nu eşti obligat să ne acorzi dreptul de a-ţi folosi datele anonimizate pentru sistemul nostru de statistici web. De asemenea, nu eşti obligat să ne acorzi dreptul de a-ţi folosi adresa IP în scopul conectării acesteia la informaţii legate de companie şi industrie. Dacă doreşti să ne contactezi prin e-mail de pe website-ul nostru, eşti liber să transmiţi datele din Secţiunea 1 (2).

Noi vom marca toate câmpurile obligatorii, acolo unde este cazul, în formularul de contact. Dacă nu ne oferi datele necesare, poţi să ne îngreunezi sau chiar să împiedici procesul de a răspunde solicitării tale într-un mod optim.

Eşti liber să alegi dacă vrei să primeşti informaţii despre produsele şi serviciile oferite de BASF în domeniul protecţiei culturilor, în funcţie de preferinţele tale şi eşti liber să te abonezi la newsletter-ul nostru.

3. Către ce terţe părţi transmitem datele tale?

Transmitem datele menţionate în Secţiunea 1 către operatorii de date din Uniunea Europeană în scopurile menţionate în Secţiunea 2. Operatorii de date prelucrează datele personale doar în limitele instrucţiunilor noastre, iar prelucrarea este executată în numele nostru.

Nu intenţionăm să transferăm datele tale personale către o țară din afara Uniunii Europene.

În plus, datele tale personale vor fi transferate fără acordul tău expres doar dacă acest lucru este necesar şi admisibil din punct de vedere legal.

 • Datele oferite în momentul abonării la newsletter-ul nostru vor fi împărtăşite în interiorul grupului nostru de companii pentru scopuri interne administrative, acest lucru fiind necesar. Acest transfer de date este parte a interesului nostru legitim de a prelucra datele în interiorul grupului nostru de companii, în scopuri administrative.
 • Datele tale personale pot fi transferate către autorităţi, în contextul jurisdicţiei lor (de exemplu, autorităţile fiscale, poliţia, autorităţile de urmărire penală). Datele vor fi transferate în situația în care suntem obligaţi din punct de vedere legal să transferăm datele, sau când este în interesul nostru legitim de a împărtăşi datele pentru a depista utilizarea abuzivă sau pentru a intenta acţiuni în justiţie.
 • Atunci când te abonezi la newsletter, datele tale personale vor fi transferate către următoarele companii externe şi furnizorilor externi de servicii, de care depindem pentru a oferi serviciile noastre:
  • Inxmail GmbH;
  • SHE Informationstechnologie AG;
  • trio-group communication & marketing GmbH.
Pentru newlstter-ul din e-mail folosim Inxmail, serviciu oferit de Inxmail GmbH, Wentzingerstr. 17, 79106 Freiburg/ GERMANIA (denumit „Inxmail” în cele ce urmează) pentru a trimite newsletter-ul. Abonându-te la newsletter-ul nostru prin e-mail, doar adresa de mail furnizată în momentul înregistrării va fi transferată către şi stocată în serverul Inxmail, localizat în Germania. După abonarea la newsletter-ul prin e-mail, vei primi un e-mail de confirmare a calităţii de abonat din partea BASF. În numele grupului BASF, Inxmail păstrează şi foloseşte adresa ta de e-mail doar pentru a trimite newsletter-e. Newsletter-ele conţin un pixel de urmărire pentru optimizarea serviciilor noastre. Acest pixel este complet anonim, fără să existe o conexiune între acesta şi e-mailul oferit.

Pentru notificările prin SMS folosim webservice-ul web2sms.ro - Self Service Marketing, un serviciu al NETOPIA Payments S.R.L., având punctul de lucru în Bd. Dimitrie Pompei 9 - 9A, clădirea 24, etaj 4, Sector 2, București. Abonându-te la notificările prin SMS, numărul de telefon mobil va fi transferat către și stocate în serverul NETOPIA, localizat în România.

 • Ne-am selectat cu grijă partenerii externi şi furnizorii de servicii de prelucrare a datelor în cadrul domeniului de aplicare al Articolului 28 (1) al GDPR şi i-am obligat din punct de vedere contractual să prelucreze toate datele personale exclusiv conform instrucţiunilor noastre.
 • În tranzacţii unde structura companiei noastre se schimbă, informaţiile clientului pot fi împărtăşite cu partea companiei către care urmează a fi transferate. În toate cazurile în care datele personale sunt transmise către terţe părţi conform descrierii de mai sus, ne asigurăm că acest proces este executat conform declaraţiei privind protecţia datelor şi cu legislaţia în vigoare privind protecţia datelor. Orice dezvăluire a datelor personale este justificată de interesul nostru legitim de a ne adapta forma de business la circumstanţele economice şi legale necesare.

Cum protejăm datele tale personale?

BASF a implementat măsuri tehnice şi organizatorice pentru a asigura un nivel optim de siguranţă pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva modificărilor accidentale sau ilegale, distrugerii, pierderii şi dezvăluirii neautorizate. Astfel de măsuri vor fi în mod constant îmbunătăţite cu ultimele progrese tehnologice.

Folosim cookie-uri şi plugin-uri sociale pe website-ul nostru?

Te vom informa despre utilizarea cookie-urilor în bannerul nostru pentru cookie-uri atunci când ne vizitezi website-ul. Accepţi utilizarea cookie-urilor prin folosirea în continuare a website-ului. Dorim să te informăm despre cookie-urile pe care le folosim şi despre cum poţi să refuzi utilizarea cookie-urilor.

(1) Următoarele cookie-uri sunt importante pentru funcţionalitatea optimă a unor servicii specifice de pe website-ul nostru:

Nume cookieScopScoatere din uz
JSESSIONIDAcest cookie permite serviciului să reţină selecţii şi preferinţe pe care le-ai setat sau informaţii pe care le-ai furnizat.Va fi şters în momentul închiderii browserului.
BIGipServerWeb_PoolStabilizatorul de procese folosit pe website-ul nostru stochează un identificator în browserul tău pentru a se asigura, atunci când este posibil, că vei rămâne conectat la acelaşi server pe parcursul vizitei tale.Va fi şters în momentul închiderii browserului.
agroFsAcest cookie permite website-ului să reţină dimensiunea textului setată de tine.Va fi şters la 7 zile după ce a fost setat.
agroportal.infocategoriesAcest cookie permite serviciului să reţină selecţii pe care le-ai făcut deja sau informaţii pe care deja le-ai transmis.Va fi şters în momentul închiderii browserului.
agroportal.cityAcest cookie permite website-ului să reţină oraşul selectat.Va fi şters în momentul închiderii browserului.
agroportal.countyAcest cookie permite website-ului să reţină ţara selectată.Va fi şters în momentul închiderii browserului.
agroportal.regionAcest cookie permite website-ului să reţină regiunea selectată.Va fi şters în momentul închiderii browserului.
agroportal.zipcode.labelAcest cookie permite website-ului să reţină codul poştal selectat.Va fi şters în momentul închiderii browserului.
psz.crop.*Aceste cinci cookie-uri permit website-ului să reţină setările personalizării tale în ceea ce priveşte culturile agricole. Sunt necesare pentru afişarea unor elemente de personalizare precum contacte, vreme, ştiri sau evenimente.Este folosit în mod constant pentru a furniza cel mai bun serviciu, astfel nu va fi şters niciodată.
psz.loc.*Aceste cinci cookie-uri permit website-ului să reţină setările personalizării tale în ceea ce priveşte locaţia ta. Sunt necesare pentru afişarea unor elemente de personalizare precum contacte, vreme, ştiri sau evenimente.Este folosit în mod constant pentru a furniza cel mai bun serviciu, astfel nu va fi şters niciodată.
psz.hideinfoAcest cookie permite website-ului să ţină minte să nu mai afişeze indicii pentru personalizare.Va fi şters la 3 luni după setarea sa, dacă dezactivezi opțiunea pentru personalizare.
psz.hidecockpitinfoAcest cookie permite website-ului să reţină să nu mai afişeze indicii pentru bord.Va fi şters la 3 luni după setarea sa, dacă închizi indiciul pentru bord.

(2) Cookie-uri pentru măsurarea audienţei pe web:

Nume cookieScopScoatere din uz
ACOOKIEAcest cookie permite instrumentului de urmărire web din partea Tealium să colecteze informaţii anonime despre cum este folosit website-ul nostru. Acest tip de informaţii anonime ne arată numărul de vizitatori, website-urile pe care vizitatorii se aflau înainte de a ne vizita şi care sunt paginile accesate de aceştia.Va fi şters la 2 ani după vizita ta.
WT_FPCÎn mod automat, Webtrends monitorizează vizitatorii de pe domeniul principal şi de pe toate sub-domeniile. Acest lucru este realizat prin setarea unui cookie propriu pe domeniul principal cu punct principal, care permite sub-domeniilor să acceseze acelaşi cookie.Va fi şters la 2 ani după vizita ta.
IdFolosim cookie-ul DoubleClick pentru a colecta date referitoare la interacţiunile utilizatorului cu reclame şi alte servicii de publicitate relevante pentru website-ul nostru.Va fi şters la 2 ani după vizita ta.
utag_mainArhiva Tealium Tag Management creează şi menţine un singur cookie numit utag_main. În interiorul acestui cookie sunt create valori care monitorizează sesiunile anonime ale vizitatorilor. Valori precum un identificator unic de sesiune şi un contor de timp în milisecunde de tip Unix/ Epoch.Va fi şters la 1 an după vizita ta.
D41IDFolosim cookie-ul din partea Dun and Bradstreet pentru a obţine informaţii anonime despre business-urile care ne viziteată website-ul.Va fi şters la 1 an după vizita ta.
atidvisitorAcest cookie oferit de instrumentul de urmărire din partea AT Internet permite monitorizarea listei de website-uri accesate de către vizitator şi reţine informaţiile identificate ca fiind ale vizitatorului. Dacă acest cookie este şters, un vizitator care revine pe site-ul nostru va fi considerat ca fiind un vizitator nou, pentru că nu vor exista informaţii care-l identifică.Va fi şters la 6 luni după vizita ta.
atremanPrin acest cookie oferit de AT Internet, este memorată o campanie de atribuire prealabilă. Dacă acest cookie este şters, atribuirea în mod prealabil a campaniilor nu va mai fi posibilă.Va fi şters la 30 zile după vizita ta.
atredirAcest cookie permite AT Internet să reţină informaţii care sunt transmise printr-un redirect de tip JavaScript pentru a monitoriza sursa traficului. Dacă acest cookie este şters, informaţiile ce au fost transmise printr-un redirect se vor pierde.Va fi păstrat doar pentru 30 de secunde.
atsessionAcest cookie AT Internet permite colectarea unei liste de campanii noi care sunt accesate într-o singură vizită, pentru a evita monitorizarea aceleiaşi campanii de mai multe ori. Dacă acest cookie este şters, campaniile care au fost accesate deja în timpul unei singure vizite ar putea fi transmise din nou.Va fi şters la 30 minute după vizita ta.
atuseridPrin acest cookie oferit de AT Internet, ID-ul de vizitator pentru website-urile cu cookie-uri proprii este păstrat. Dacă acest cookie este şters, nu va exista un ID unic de vizitator pentru website-urile cu cookie-uri proprii.Va fi şters la 13 luni după vizita ta.
idrxvrAcest cookie al unei terţe părţi oferit de AT Internet permite colectarea ID-ului de vizitator principal prin care prelucrarea vizitatorilor unici între domenii este permisă. Cookie-ul prezintă valoarea tehnică care este conectată la sistemul de gestionare al vizitatorilor identificaţi. Dacă acest cookie este şters, pot apărea schimbări în determinarea unei vizite/ unui vizitator.Va fi şters la 13 luni după vizita ta.
tmstAcest cookie al unei terţe părţi oferit de AT Internet - Timestamp indică data plasării cookie-ului pentru ID-ul de vizitator principal. Dacă acest cookie este şters, pot apărea schimbări în determinarea unei vizite/ unui vizitator.Va fi şters la 6 luni după vizita ta.

Poţi folosi setările browserului tău pentru a decide ce cookie-uri accepți sau nu. Te rugăm să iei la cunoştinţă că nu este posibil să nu poți folosi toate funcționalitățile website-ului nostru dacă nu accepţi cookie-urile din Secţiunea 7 (1).

Poţi preveni colectarea şi utilizarea datelor generate de cookie-urile aparţinând Webtrends şi AT Internet, precum şi date despre utilizarea website-ului nostru (incluzând adresa ta IP), prin descărcarea şi instalarea plugin-urilor pentru browser.

Renunţă la publicitatea bazată pe interesele tale

Renunţă la cookie-uri Webtrends

Renunţă la cookie-uri AT Internet

Poţi preveni colectarea şi utilizarea datelor generate de cookie-uri de către Tealium, preum şi date despre utilizarea website-ului nostru (inclusiv adresa ta IP), dând click pe acest link . Monitorizarea este dezactivată instant atunci când dai click pe link şi nu vei primi un mesaj de confirmare.

Website-urile noastre îţi oferă posibiliatea de a utiliza plugin-uri sociale. Pentru a-ţi proteja datele, plugin-urile sociale au fost integrate în website doar ca şi conţinuturi grafice, care conţin un link către website-ul corespondent deţinătorului plugin-ului social ales. Dând click pe grafic vei trimite date către furnizorul respectiv. Dacă nu vei da click pe grafic, atunci nu va exista niciun schimb de informaţii între tine şi furnizorul plugin-ului social.

Nu suntem responsabili pentru, şi nu oferim nicio garanţie pentru pierderi sau riscuri ce apar în momentul conexiunii cu platformele unor terţe părţi. Utilizarea de platforme ale terţelor parţi este supusă termenilor şi condiţiilor operatorilor de platforme ale terţelor părţi.

În pagina noastră de început (Homepage) am integrat plugin-uri sociale oferite de următorii furnizori:

 • Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SUA;
 • Twitter Inc., 795 Folsom St, Suite 600, San Francisco, CA 94107, SUA;
 • LinkedIn Inc., 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, SUA;
 • YouTube LLC, 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066, SUA.

6. Perioada de păstrare a datelor

Ştergem sau facem anonime datele tale personale de îndată ce acestea nu mai sunt necesare în scopurile pentru care le-am prelucrat conform paragrafelor anterioare, cu excepţia cazului în care ştergerea sau blocarea acestora ar încălca obligaţiile noastre legale de a pune la dispoziţie şi de a păstra registre (precum perioadele de păstrare oferite de legile comerciale sau cele privind impozitele).

Dacă nu-ţi confirmi înscrierea pentru Newsletter prin e-mail sau SMS (a se vedea mai sus), vom şterge datele respective după 24 de ore de la primirea de către tine a e-mailului sau a SMS-ului de confirmare.

7. Ce drepturi ai?

Ai anumite drepturi conform Regulamentului general privind protecţia datelor personale inclusiv dreptul de a cere o copie a informaţiilor personale pe care le deţinem despre tine, dacă o soliciţi de la noi în scris:

7.1 Dreptul la acces: dreptul de a obţine acces la informaţiile tale (dacă le prelucrăm), şi la alte informaţii specifice (precum acelea oferite în acestă Politică de confidenţialitate);

7.2 Dreptul la rectificare: dacă datele tale personale sunt incorecte sau incomplete ai dreptul de a solicita rectificarea lor;

7.3 Dreptul la ştergere: este cunoscut şi ca „dreptul de a fi uitat” şi, pe scurt, îţi permite să soliciţi ştergerea sau eliminarea informaţiilor tale în cazul în care nu există un motiv întemeiat pentru ca noi să le folosim în continuare. Acesta nu este un drept general de ştergere, există excepţii. De exemplu, avem dreptul de a continua să folosim datele tale personale dacă această utilizare este necesară pentru îndeplinirea obligaţiilor noastre legale sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea împotriva unor acţiuni în justiţie;

7.4 Dreptul la restricţionarea utilizării de către noi a informaţiilor tale: dreptul de a suspenda utilizarea informaţiilor tale personale sau de a limita modul în care le putem utiliza. Te rugăm să ţii cont de faptul că acest drept este limitat în anumite situaţii: atunci când prelucrăm informaţiile tale personale pe care le-am colectat de la tine cu consimţământul tău, poţi solicita restricţionarea utilizării doar pe baza: (a) inexactităţii datelor; (b) dacă prelucrarea de către noi este ilegală şi nu doreşti ca informaţiile tale personale să fie şterse, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; (c) ai nevoie de acesta pentru o acţiune în justiţie; sau (d) dacă nu mai este nevoie să folosim în continuare datele în scopul pentru care le deţinem. Atunci când prelucrarea este restricţionată, putem încă stoca informaţiile tale, dar nu le putem utiliza în continuare. Păstrăm liste de persoane care au solicitat restricţionarea utilizării informaţiilor lor personale pentru a ne asigura că restricţionarea este respectată pe viitor;

7.5 Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a ne solicita să mutăm, să copiem sau să transferăm (acolo unde este fezabil din punct de vedere tehnic) informaţiile tale personale într-un format structurat, folosit de obicei şi lizibil pe calculator, în propriile tale scopuri şi la diferite servicii;

7.6 Dreptul la opoziție: dreptul de a obiecta la utilizarea de către noi a informaţiilor tale personale inclusiv atunci când le folosim pentru interesele noastre legitime sau pentru marketing direct;

7.7 Dreptul la informare: ai dreptul să ţi se ofere informaţii clare, transparente şi uşor de înţeles despre cum folosim informaţiile tale personale; şi

7.8. Dreptul de a retrage consimţământul: dacă ţi-ai dat consimţământul cu privire la orice mod în care utilizăm informaţiile tale personale, ai dreptul de a-ţi retrage consimţământul în orice moment (cu toate că, dacă faci acest lucru, nu înseamnă că orice mod în care am utilizat informaţiile tale personale până în acel moment cu consimţământul tău este ilegal).

Exercitarea acestor drepturi este gratuită pentru tine, cu toate acestea, ni se solicită să-ţi dovedim identitatea prin două modalităţi de identificare aprobate. Vom depune eforturi rezonabile conform îndatoririi noastre legale pentru a furniza, corecta sau şterge informaţiile personale despre tine din fişierele noastre.

Pentru a face cercetări sau a exercita oricare din drepturile tale stabilite în această Politică de confidenţialitate şi/ sau pentru a depune o plângere te rugăm să ne contactezi prin e-mail sau să ne scrii şi-ţi vom răspunde în termen de 30 de zile. Detaliile de contact pot fi găsite în secţiunea 9 de mai jos.

Atunci când primim plângeri oficiale în scris, vom contacta persoana care a făcut plângerea pentru a continua procesul. Colaborăm cu autorităţi de reglementare adecvate, inclusiv cu autorităţile locale pentru protecţia datelor, pentru a rezolva orice plângeri pe care nu le putem rezolva direct. Dacă nu eşti mulţumit de modul în care este gestionată de către noi orice plangere pe care o faci legată de informaţiile tale personale, atunci îţi poţi înainta plângerea la autoritatea respectivă de supraveghere a protecţiei datelor.

8. Unde poţi depune o plângere?

Ai dreptul de a trimite o plângere către responsabilul nostru cu protecţia datelor (punctul 9) sau la autoritatea supervizoare competentă:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România
Email: andpdcp@dataprotection.ro
Telefon: +40.318.059.211

9. Cine este operatorul şi responsabilul cu protecţia datelor?

Poţi găsi operatorul în sensul legilor pentru protecţia datelor aici .

Te rugăm să foloseşti adresa agro-basf @ basf.com a responsabilului cu protecția datelor sau adresa de mai jos pentru a contacta responsabilul nostru cu protecţia datelor :

Alexandra Haug
Responsabil cu protecţia datelor la nivel european al BASF
67056 Ludwigshafen +49 (0) 621 60-0 data-protection.ro @ basf.com

10. Confidenţialitatea pentru copii

Acest website este menit să fie folosit de persoane de peste 18 ani. Nu dorim să colectăm informaţii despre persoane cu vârsta sub 18 ani.

Nicio informaţie nu trebuie trimisă ori postată pe website-uri de către persoane cu vârsta mai mică de 18 ani. Dacă o astfel de persoană trimite informaţii personale prin intermediul website-urilor, vom şterge acele informaţii de îndată ce vom lua la cunoştinţă vârsta persoanei respective şi astfel nu le vom folosi în niciun scop.

Mergi sus