BASF Agricultural Solutions România
Agricultură

Oferte speciale

Culturile bogate au nevoie de produse care le protejează eficient și le sprijină dezvoltarea. Iar tu ai nevoie de prețuri avantajoase care să te ajute să sporești profitul.

Descoperă aici toate ofertele speciale și promoțiile pe care le lansează BASF pe parcursul anului!

Fii parte din Revyluție și câștigă premii!

Află beneficiile remarcabile Revysol®, înscrie-te în concurs și poți câștiga o dronă profesională sau una din cele 3 stații meteo.

Ofertă promoțională floarea-soarelui 2020 - 2021

Ofertă promoțională floarea-soarelui 2020 - 2021

Descoperă noile pachete tehnologice promoționale BASF pentru cultura de floarea-soarelui și profită de avantaje mari la semințele și produsele pentru protecția florii-soarelui.

Oferte soia

Oferte soia

Semințe și produse de protecția plantelor

Pachete comerciale viță de vie

Pachete comerciale viță de vie

Alege pachetele tehnologice pentru protecția viței de vie și profită de reducerile suplimentare față de achiziția individuală a produselor. Pachetele sunt compuse din fungicide cu moduri diferite de acțiune pentru combaterea principalilor agenți patogeni. Alege pachetele potrivite pentru cultura ta de viță de vie.

Pachet comercial pomicultură

Pachet comercial pomicultură

Protecția pomilor fructiferi necesită produse cu eficacitate foarte ridicată. Pachetul tehnologic BASF vine cu avantajul unui discount suplimentar de 4% comparativ cu prețul produselor achiziționate individual.

Pachet comercial pomicultură/legumicultură

Pachet comercial pomicultură/legumicultură

Acest pachet versatil poate fi utilizat pentru combaterea a numeroase boli din culturile de legume sau pomi fructiferi, precum: făinarea, putregaiul cenușiu, monilioza sau rapănul. În plus, are o reducere suplimentară de 3,3% comparativ cu achiziția individuală a produselor.

Liga Profitabilității în cultura BASF

BASF premiază eficiența în agricultură. Mândrește-te cu rezultatele muncii tale, înscrie-te în Liga Profitabilității în Agricultură și noi îți răsplătim eforturile!

Echipa vânzări BASF din zona ta

Ai întrebări despre produsele noastre?

Lista distribuitorilor BASF

Lista distribuitorilor BASF

Pentru a beneficia de aceste oferte, te rugăm să contactezi distribuitorii autorizați

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările la newslettere și alte comunicări prin SMS. Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră.

Mergi sus