BASF Agricultural Solutions România
Agricultură

Oferte speciale

Culturile bogate au nevoie de produse care le protejează eficient și le sprijină dezvoltarea. Iar tu ai nevoie de prețuri avantajoase care să te ajute să sporești profitul.

Descoperă aici toate ofertele speciale și promoțiile pe care le lansează BASF pe parcursul anului!

Pachetul promoțional Systiva® 333 FS + Premis®

Soluția fungicidă completă pentru tratarea semințelor de cereale. Oferă protecție foliară până la al doilea tratament. Cumpără pachetul promoțional și vei beneficia de 10% reducere față de prețul individual al produselor

Află mai multe
Oferte speciale rapiță de toamnă

Oferte speciale rapiță de toamnă

Vezi ofertele de sezon pentru semințele performante de rapiță InVigor® sau produse dedicate pentru protecția acestei culturi. Ofertele sunt concepute astfel încât să fie adaptate nevoilor oricărui cultivator de rapiță

Află mai multe
Oferte soia

Oferte soia

Semințe și produse de protecția plantelor

Află mai multe
Pachete comerciale viță de vie

Pachete comerciale viță de vie

Alege pachetele tehnologice pentru protecția viței de vie și profită de reducerile suplimentare față de achiziția individuală a produselor. Pachetele sunt compuse din fungicide cu moduri diferite de acțiune pentru combaterea principalilor agenți patogeni. Alege pachetele potrivite pentru cultura ta de viță de vie.

Află mai multe
Pachet comercial pomicultură

Pachet comercial pomicultură

Protecția pomilor fructiferi necesită produse cu eficacitate foarte ridicată. Pachetul tehnologic BASF vine cu avantajul unui discount suplimentar de 4% comparativ cu prețul produselor achiziționate individual.

Află mai multe
Pachet comercial pomicultură/legumicultură

Pachet comercial pomicultură/legumicultură

Acest pachet versatil poate fi utilizat pentru combaterea a numeroase boli din culturile de legume sau pomi fructiferi, precum: făinarea, putregaiul cenușiu, monilioza sau rapănul. În plus, are o reducere suplimentară de 3,3% comparativ cu achiziția individuală a produselor.

Află mai multe

Agricultura nu stă pe loc. #MulțumimFermierilor

Fermierii noștri au ales să continue activitatea. Ei nu pot spune ”stăm acasă”. Ei lucrează pentru noi toți. Pentru aceasta, le mulțumim din inimă!

Vezi cum îi putem ajuta

Liga Profitabilității în cultura BASF

BASF premiază eficiența în agricultură. Mândrește-te cu rezultatele muncii tale, înscrie-te în Liga Profitabilității în Agricultură și noi îți răsplătim eforturile!

Participă și tu

Echipa vânzări BASF din zona ta

Ai întrebări despre produsele noastre?

Contactează-ne acum
Lista distribuitorilor BASF

Lista distribuitorilor BASF

Pentru a beneficia de aceste oferte, te rugăm să contactezi distribuitorii autorizați

Vezi lista

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările la newslettere și alte comunicări prin SMS. Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră.

Abonează-te acum
Mergi sus