Câmp Deschis

Află informații cu care câștigi teren! Un podcast cu, despre și pentru fermieri.

Ascultă discuțiile captivante despre tehnologii inovatoare, practici sustenabile și sfaturi de la experți pentru recolte bogate și profitabile. Îmbrățișează o nouă perspectivă agricolă alături de Petronela Cotea Mihai, gazda podcastului ”Câmp Deschis”.

Un proiect susținut de BASF Agricultural Solutions România.

Descoperă "Câmp Deschis" - Podcastul care îmbrățișează povestea fermierilor și a agriculturii moderne

Noul podcast susținut de BASF este disponibil pe cele mai mari platforme de streaming audio, YouTube și Facebook

Suntem încântați să vă prezentăm "Câmp Deschis", noul podcast cu și despre fermieri, care are ca scop să ofere o perspectivă captivantă și informativă asupra lumii agricole din România. Acest proiect este sprijinit cu entuziasm de BASF Agricultural Solutions România și se lansează astăzi, 17 august 2023, devenind o sursă indispensabilă de inspirație și cunoaștere pentru profesioniștii din domeniul agricol.

Acest podcast s-a născut dintr-o nevoie evidentă pe care tot mai mulți fermieri o au: există tot mai puțin timp la dispoziție pentru a afla informații noi, relevante și de încredere, din partea fermierilor cu experiență sau a specialiștilor. Timpul unui fermier este limitat, însă fiind un material audio, podcastul poate fi ascultat în mașină, în timpul deplasărilor, sau, de ce nu, chiar pe câmp, asemenea unui post de radio.

Cum poți urmări podcastul

Noul podcast "Câmp Deschis" este disponibil pe toate platformele de podcast, inclusiv Apple Podcasts, Spotify și Google Podcasts. De asemenea, vei putea urmări fiecare episod pe canalul de YouTube al podcastului și pe pagina de Facebook a BASF, unde poți găsi și conținut adițional legat de fiecare episod.

"Câmp Deschis" este un podcast gândit să fie mai mult decât un simplu proiect editorial - este o platformă dedicată fermierilor și pasionaților de agricultură care doresc să fie la curent cu cele mai recente inovații, tendințe și provocări în acest domeniu vital. Fiecare episod abordează teme esențiale din viața de zi cu zi a fermierilor și din economia sectorului agricol. De la cele mai bune practici agricole la informații cruciale despre protecția plantelor, de la tehnologii avansate la inovații revoluționare care aduc domenii precum robotica și inteligența artificială în câmpul agricol.

Gazda și invitații podcastului Câmp Deschis

Gazda acestui podcast este Petronela Cotea Mihai , o prezență respectată și experimentată în jurnalismul agricol. Cu un master obținut la USAMV Iași, stagii de pregătire la BBC și o impresionantă experiență de peste 22 de ani în presa agricolă, doamna Cotea aduce un nivel profund de expertiză în fiecare episod. Ea este membru fondator și vicepreședinte al Asociației Presei Agricole din România, dovedindu-se a fi o voce autentică în lumea agricolă.

Ascultă Episodul 1 - Tendințe și provocări în agricultură

Fiecare episod "Câmp Deschis" aduce invitați speciali care sunt pionieri și lideri în industria agricolă. Episodul de debut îl prezintă pe Lucian Buzdugan, un inginer agronom de prestigiu și doctor în științe agricole. Lucian Buzdugan este considerat unul dintre cei mai importanți fermieri din România și este cunoscut pentru contribuțiile sale semnificative în domeniu. El a adus inovații remarcabile, inclusiv o mașină de semănat dezvoltată în Germania după propriile sale idei, care a revoluționat modul în care se practică agricultura.

Ascultă Episodul 2 - Inovații în protecția plantelor și cele mai bune practici agricole

În cadrul celui de-al doilea episod, gazda Petronela Cotea Mihai îl are ca invitat pe Silviu Roșca, specialist în protecția plantelor și Crop Manager BASF, cu care discută despre importanța protecției plantelor și a menținerii calității acestora în contextul climatic și social actual. Ascultă și tu acest episod pentru a afla cele mai noi tendințe din lumea agricolă!

Mergi sus