BASF Agricultural Solutions România
Agricultură

Abonează-te la newsletter

Fii un fermier informat!

BASF dorește să rămână partenerul tău de încredere și ținem cont și aplicăm noul regulament UE privind protecția datelor (GDPR) intrat în vigoare în anul 2018. BASF dorește să te informeze în continuare despre recomandări suplimentare privind tratamentele cu produse pentru protecția plantelor, produsele noastre, noile evoluții, tendințele, campaniile și evenimentele noastre, într-un mod personalizat nevoilor tale. Te rugăm să îți păstrezi încrederea în noi și să ne acorzi consimțământul, astfel încât să putem continua cu succes acest parteneriat și în mediul online.

Date personale

Informațiile din serviciul nostru de newsletter sunt personalizate, în funcție de preferințele tale, culturile alese și regiunea geografică. Pentru aceasta avem însă nevoie de numele tău, localitatea și codul poștal.

Informații pentru comunicarea prin poștă

Informații pentru comunicarea telefonică

Abonare prin mijloace electronice

Evenimente:

Abonare pentru Evenimente

Produse & Servicii:

Abonare pentru Produse & Servicii

Știri Fermier în România:

Abonare Știri Fermier în România.

Știrile săptămânii:

Abonare Știrile săptămânii.

Comunicate de presă:

Abonare pentru Comunicate de presă

Responsabilitate:

Abonare la informații despre Responsabilitate

Informații cu privire la ocupație

INFORMAȚII PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Protecția datelor cu caracter personal este foarte importantă pentru BASF SE (denumită în continuare „noi”). În cele ce urmează, dorim să vă informăm cu privire la utilizarea datelor dvs. cu caracter personal pe care ni le furnizați atunci când vă abonați la Newsletter-ul nostru. Informații suplimentare privind datele cu caracter personal pe care le colectăm atunci când vizitați site-ul nostru pot fi găsite în cadrul Politicii de protecție a datelor cu caracter personal BASF.

Cine este operatorul?

BASF SRL Floreasca Park, Sos. Pipera nr. 43, Clădirea A, Etajul 1, Sector 2, Cod poștal 014254, București, Romania; agro-basf@basf.com; telefon +40 21 5299-068

Cine este Responsabilul cu protecția datelor pe care îl pot contacta?

Responsabilul nostru cu protecția datelor este Alexandra Haug. Puteți contacta responsabilul nostru cu protecția datelor la adresa de email: alexandra.haug@basf.com sau la telefon 0049 621 60 48668. data-protection.ro@basf.com

Ce categorii de date cu caracter personal vor fi procesate și cum le vom colecta?

Dacă vă înregistrați la Newsletter-ele noastre, noi colectăm datele cu caracter personal pe care le-am solicitat în formularul de înregistrare.

Colectăm aceste date cu caracter personal direct de la dvs., atunci când vă abonați la Newsletter-ele noastre.

Adresa dvs. IP va fi stocată când vizitați site-ul nostru.

Care este scopul și legitimitatea prelucrării datelor dvs. cu caracter personal?

Prin Buletinul informativ (newsletter) regional cu sfaturi, BASF vă informează despre produsele și serviciile oferite de BASF în domeniul Protecția culturilor și, după caz, despre înregistrările de produse sau informații despre evenimente. Dacă vă înregistrați pentru Buletinul informativ regional cu sfaturi, noi vom colecta, stoca și folosi datele dvs. cu caracter personal doar pentru a vă furniza buletinele informative prin intermediul canalului de comunicații pentru care v-ați abonat. În plus, stocăm adresa IP pentru a vă putea dovedi acordul.

O astfel de procesare a datelor dvs. cu caracter personal este legitimă prin consimțământul pe care îl acordați în timpul înregistrării, în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protecția datelor (RGPD).

Cine va primi datele dvs. cu caracter personal?

În cadrul companiei noastre, vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai angajaților care vor participa la trimiterea Newsletter-elor cu sfaturi către dvs. și numai în măsura în care acest lucru este necesar pentru furnizarea acestui serviciu.

În plus, folosim Inxmail, un serviciu al Inxmail GmbH, Wentzingerstr. 17, 79106 Freiburg/GERMANIA (denumită în continuare „Inxmail”) pentru trimiterea Newsletter-elor. Prin abonarea la unul sau mai multe buletine informative prin e-mail numai adresa dvs. de e-mail furnizată în momentul înregistrării este transferată și stocată în serverul Inxmail din Germania. După înregistrarea pentru buletinului informativ prin e-mail, veți primiți un e-mail de la BASF pentru a vă confirma includerea în lista de e-mailuri. În numele nostru și conform instrucțiunilor noastre, Inxmail stochează și utilizează adresa dvs. de e-mail numai pentru trimiterea Newsletter-elor. După înregistrarea pentru buletinului informativ prin SMS, veți primiți un SMS pentru a vă confirma includerea în lista pentru SMS-uri

Pentru trimiterea SMS-urilor folosim serviciile oferite de Web2SMS, un serviciu al Netopia SRL înregistrată în București și având punctul de lucru în B-dul Pierre de Coubertin, nr 3-5, Office Building, et.4, sect.2, Bucuresti, Romania.

Nu vă vom transfera datele cu caracter personal într-o țară terță.

Cât timp stocăm datele dvs. cu caracter personal?

Vom păstra datele dvs. cu caracter personal necesare pentru a vă furniza Newsletter-ele noastre cu sfaturi, atât timp cât doriți să primiți astfel de servicii de la noi.

În partea de jos a fiecărui buletin informativ prin e-mail veți găsi un hyperlink prin care vă puteți dezabona de la Newsletter în orice moment. De asemenea, vă puteți dezabona de la primirea Newsletter-ele noastre cu sfaturi în orice moment prin intermediul unui mesaj către adresa de e-mail sau adresa poștală menționată mai sus. Dacă vă retrageți consimțământul prin dezabonare, acest lucru nu afectează legalitatea procesării consimțite înainte de retragere. Puteți alege să vă dezabonați de la toate canalele de comunicare sau doar de la unul singur.

Când vă dezabonați de la Newsletter-ele noastre, datele cu caracter personal care au fost păstrate pentru a vă pune la dispoziție Newsletter-ele noastre vor fi șterse, cu condiția ca această ștergere să nu contravină unei cerințe legale de păstrare a datelor.

Dacă nu confirmați înregistrarea pentru buletinul informativ prin e-mail sau prin SMS (vezi mai sus), noi vom șterge datele respective după 24 de ore de la primirea de către dvs. a e-mailului de confirmare sau a SMS-ului.

Care sunt drepturile dvs. de protecție a datelor?

Aveți dreptul de a obține de la noi informații cu privire la procesarea datelor cu caracter personal care vă privesc și informații privind astfel de date cu caracter personal stocate de noi. Pentru detalii, consultați articolul 15 din RGPD. Ne puteți cere să remediem datele cu caracter personal inexacte cu privire la dvs., precum și ștergerea tuturor datelor cu caracter personal pe care le-am păstrat în legătură cu dvs. Pentru detalii, consultați articolul 16 și 17 din RGPD. În plus, aveți dreptul să restricționați și să vă opuneți prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în conformitate cu articolele 18 și 21 din RGPD, precum și dreptul de a primi datele cu caracter personal pe care le-am păstrat în legătură cu dvs., în conformitate cu articolul 20 din RGDP.

Potrivit art. 21 alineatul (1) din RGDP, persoana vizată are, de asemenea, dreptul de a formula obiecții, din motive legate de situația sa particulară, în orice moment, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal care o privesc, care se bazează pe litera e) sau f) din art. 6 paragraful (1) din RGDP, inclusiv cu privire la profilare pe baza acestor prevederi. BASF se va conforma solicitărilor menționate mai sus dacă și în măsura în care această obligație este impusă de legile aplicabile.

În cazul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate în scopuri de marketing direct, conform art. 21 alin. (2) din RGDP, persoana vizată are dreptul să se opună în orice moment prelucrării datelor cu caracter personal care o privesc pentru o astfel de comercializare, care include profilarea în măsura în care este legată de o astfel de comercializare directă.

Aveți dreptul să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere în conformitate cu art. 13 din RGDP. Autoritatea de supraveghere responsabilă de o astfel de plângere este:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România

Email: andpdcp@dataprotection.ro

Telefon: +40.318.059.211

Prin apăsarea butonului Continuă, declar că am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile de mai sus. După trimitere vei primi un e-mail pentru a confirma înregistrarea.

* Acest câmp este obligatoriu.

Mergi sus