3 motive pentru care să alegi hibrizii de floarea-soarelui de la BASF

Tehnologii inovatoare pentru culturi profitabile

În funcție de sol, zonă sau climă, alegerea hibrizilor este esențială și influențează încă de la început calitatea producției. Prin accesul la tehnologii de top, BASF oferă fermierilor o gamă largă de hibrizi de floarea-soarelui. Fiecare hibrid este adaptat la condițiile climatice din România și testat în fiecare an pentru a asigura performanțe de top. În plus, beneficiază de avantajele sistemelor de producție Clearfield® și Clearfield® Plus, pentru combaterea eficientă a problemei buruienilor la culturile de floarea-soarelui.

Avantajele hibrizilor InSun

Portofoliul de hibrizi de floarea-soarelui de la BASF acoperă toate grupele de maturitate și tehnologii. Fiecare hibrid este atent selecționat, beneficiind de o vigoare excelentă, dar și toleranță la principalele boli. În plus, majoritatea hibrizilor sunt recunoscuți pentru productivitatea lor.

Portofoliul BASF este complet. Compania oferă hibrizi de la timpurii la semitardivi, linoleici și higholeici. În plus, în portofoliul companiei se găsește și un hibrid tolerant la tribenuron-metil.

Portofoliu complet, pentru nevoi diferite

Fermierii pot opta pentru unul (sau mai mulți) hibrizi dintre:

  • Coloris CL – semitimpuriu, tolerant la mană și verticilioză
  • InSun 222 CLP – semitardiv
  • InSun 200 HO CLP semitardiv, high-oleic, tolerant la Macrophomina și Phomopsis
  • Acordis CLP – semitardiv, cu toleranță la Orobanche și vigoare excelentă
  • Aluris CLP – semitardiv, tolerant la mană și bună vigoare timpurie
  • Dracaris CLP – timpuriu, tolerant la mană și Phomopsis
  • Averon SU – semitimpuriu, tolerant la tribenuron-metil

Hibrizii de floarea-soarelui InSun oferă o producție ridicată și stabilă, au o bună vigoare la răsărire și un start foarte bun în primele stadii de vegetație. Stabilitatea tulpinii, vigoarea și toleranța la bolile specifice culturii de floarea-soarelui asigură premisele unei productivități excelente.

Clearfield® și Clearfield® Plus – culturi fără buruieni

Clearfield® este un sistem de producție revoluționar, fiind unica soluție în postemergență împotriva buruienilor cu frunză lată, a gramineelor anuale și a lupoaiei. Hibrizii Clearfield® sunt performanți și variați, pentru un bun management al riscului, iar eficacitatea sistemului Clearfield® este deja dovedită în România. Sistemul oferă producții mari și profituri considerabile pentru fermieri.

Pentru a asigura o bună eficacitate în combaterea buruienilor și păstrarea beneficiilor sistemului pe termen lung, respectați recomandările BASF privind bunele practici de utilizare pentru sistemul Clearfield®, Clearfield® Plus sau pentru hibrizii din portofoliu.

fotografii realizate de Ciprian Ionescu, Reprezentant Tehnic BASF, regiunea Est.

Cumperi mai mult, plătești mai puțin cu BASF

Profită de promoția BASF la semințele de floarea-soarelui. Cumpără* și primești înapoi 250 de lei!

Află mai multe

Soluții digitale de la BASF

Aplicația AgAssist – asistentul digital din buzunarul tău

Descarcă aplicația

De acum poți primi noutățile BASF și pe WhatsApp

Te poți abona la informările noastre în 3 pași simpli. Știri, sfaturi, recomandări, rapid și ușor, direct pe WhatsApp.

Mai multe detalii

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările (email sau SMS). Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum

BASF AgSolutions Finder

Soluția digitală îți oferă sugestii de produse doar pe baza nevoilor tale, simplu, rapid și interactiv. Alege problemele cu care de confrunți în cultura ta și vei primi recomandările noastre de produse.

Vezi recomandările
Mergi sus