BASF a dat startul pe circuitul performanței în AgriBusiness

A început seria simpozioanelor de iarnă BASF. Detalii și poze.

BASF a dat startul simpozioanelor de iarnă pentru fermierii profesioniști. Pe circuitul performanței în AgriBusiness am aliniat cei mai buni mecanici care să te ajute în cursa spre recolte bogate și de calitate: produsele inovatoare BASF pentru protecția plantelor.

Așa cum deja v-am obișnuit, fiecare serie anuală de simpozioane de iarnă are un alt concept. De data aceasta, inspirația vine din motorsport, un domeniu în care fiecare detaliu contează, iar performanța se obținute doar dacă fiecare piesă și detaliu sunt puse la punct. Exact ca în agricultură.

Primul eveniment din seria ”Circuitul performanței în AgriBusiness” a avut loc marți, 15 ianuarie, în Mamaia, fiind adresat fermierilor din Dobrogea. Peste 300 de participanți, din județele Constanța și Tulcea au dat curs invitației echipei BASF Agricultural Solutions România. Următorul eveniment din serie a avut loc joi, la Brăila.

Când vine vorba de cursele cu motor, primele cuvinte la care ne gândim sunt: performanța, viteză, intensitate, hotărâre, competență, dinamism și profesioniști. Aceste valori sunt reprezentative și pentru BASF, ceea ce face ca acest concept să fie primit cu entuziasm de participanții la primul simpozion. În spatele oricărei performanțe agricole obținute va exista mereu un aliat puternic din gama BASF.

Simpozionul de la Mamaia a fost deschis de noul country manager BASF Agricultural Solutions România, Marijan Tomšić.

Echipa BASF Agricultural Solutions nu a întârziat să prezinte cele mai performante produse ale companiei în domeniul protecției plantelor. Noutatea absolută a fost însă anunțul intrării BASF pe segmentul de semințe de rapiță și legume. Simpozionul a marcat totodată și lansarea a trei noi hibrizi de rapiță, dintre care doi de tip Clearfield: InVigor 1165, InVigor 1266 CL și InVigor 1166 CL.

Bineînțeles, de pe podium nu au lipsit produsele cu performanțe excepționale în sezonul 2018, dar nici produsele care se aliniază pentru prima data pe grila de start pentru 2019: Pulsar® Plus, Rekord™ Max, Pictor®, Systiva® 333 FS, Retengo® și Priaxor® EC.

Pe parcursul evenimentelor, fermierii pot participa la concursul cu premii ”Conduci și câștigi”. Cele mai rapide și corecte răspunsuri la întrebările legate de produse, dar și de site-ul www.agro.basf.ro au fost premiate.

Următorul simpozion din seria ”Circuitul Performanței în AgriBusiness” va avea loc pe 22 ianuarie, la Centrul Cultural Județean din Călărași. Pe 24 ianuarie va avea loc al patrulea eveniment, la Giurgiu. Echipa BASF va ajunge apoi la Alexandria, pe 29 ianuarie. Urmează simpozionul de la Craiova, pe 31 ianuarie. Evenimentele programate pentru Transilvania vor începe pe 5 februarie, la Timișoara, apoi pe 7 februarie, la Oradea. Ultimul simpozion de iarnă din 2019 va fi la Iași, pe 12 februarie.

Vezi lista detaliată a simpozioanelor de iarnă BASF 2019

Mergi sus