Beneficiile pachetului Flexity® Duo

VIDEO Rezultate în lotul de testare. Vezi diferențele între loturile tratate și cele netratate

Parte din motivul pentru care BASF este un real expert în protecția plantelor este investiția permanentă în cercetare-dezvoltare, care ne permite să descoperim produse noi, tot mai eficiente, pentru culturi agricole sănătoase și productive.

În spatele oricărei lansări se află sute de studii științifice și teste realizate în câmp. Cu ajutorul colegului nostru Bogdan Gheorghescu, specialist în cercetare-dezvoltare în departamentul tehnic, azi vă arătăm un exemplu concret de analiză pe un lot de testare.

Urmăriți materialul video pentru a vedea direct pe teren cum se prezintă un lot tratat și unul netratat cu Flexity® Duo , un pachet fungicid inovator de la BASF, care combate făinarea și complexul de boli foliare la grâu încă de la primul tratament din primăvară.

Despre pachetul Flexity® Duo

Flexity® Duo este un nou pachet fungicid inovator de la BASF, care combate făinarea și complexul de boli foliare la grâu încă de la primul tratament din primăvară. Pentru cultura de grâu momentul de aplicare ideal este primul tratament, deoarece conține două substanțe foarte eficiente, cu moduri diferite de acțiune: 300 g/l metrafenona și 200 g/l piraclostrobin.

În momentul de față, acestea sunt printre cele mai eficiente substanțe active disponibile în România. Marele avantaj al pachetului e dat însă de acțiunea sinergică a lor. Caracteristicile și modul de acțiune poziționează pachetul fungicid Flexity® Duo drept alegerea ideală pentru primul tratament fungic la grâu, în primăvară.

Pachetul Flexity® Duo conține 2 produse:

  • 5 litri fungicid Flexity®
  • 10 litri fungicid Retengo® , fiind suficient pentru aplicarea pe o suprafață de 20 de hectare de grâu.

Culturi similare

Agricultura nu stă pe loc. #MulțumimFermierilor

Fermierii noștri au ales să continue activitatea. Ei nu pot spune ”stăm acasă”. Ei lucrează pentru noi toți. Pentru aceasta, le mulțumim din inimă!

Vezi cum îi putem ajuta

Noi creăm Revyluția!

Revysol®: descoperă noul triazol de la BASF

Mai multe detalii
Mergi sus