BASF Agricultural Solutions România
Agricultură

Ce spun fermierii: Dumitru Hristea

14 mai 2020

Legumicultorul Hristea Dumitru administrează din 2007 firma Nu Oricum Serv SRL, din comuna Băleni, județul Dâmbovița, care se ocupă de producția de legume și de comercializarea produselor fitofarmaceutice.

Deoarece producția sa de legume e comercializată la supermarket, a remarcat un singur moment de scădere a cererii, atunci când s-au dat ordonanțele legate de protecția împotriva răspândirii conovirusului. Între timp, remarcă o redresare a situației. Activitatea la fermă nu s-a oprit, dar s-a desfășurat cu măsuri suplimentare de precauție. Oricum, condițiile erau exigente și înainte, deoarece supermarketurile sunt foarte stricte în legătură cu produsele comercializate.

Pentru că are și un magazin de îngrășăminte și folie, a remarcat că oamenii au început să își cumpere materiale pentru a-și face mici solarii în curte, ca hobby sau din cauza accesului mai greu la produsele comercializate la oraș.

Materialul face parte din inițiativa “ Mulțumim fermierilor ”, prin care BASF susține micii fermieri care traversează această perioadă dificilă. Invităm fermierii să intre pe site în secțiunea dedicată, unde vor găsi interviuri cu fermierii care au reușit să-și stabilizeze fluxurile de vânzare în această perioadă, sfaturi pentru micii producători, informații despre cum se pot vinde sau promova produsele online și până la articole de specialitate pentru protecția culturilor.

Culturi similare

Agricultura nu stă pe loc. #MulțumimFermierilor

Agricultura nu stă pe loc. #MulțumimFermierilor

Fermierii noștri au ales să continue activitatea. Ei nu pot spune ”stăm acasă”. Ei lucrează pentru noi toți. Pentru aceasta, le mulțumim din inimă!

Vezi cum îi putem ajuta
Ne puteți găsi de acum și pe Facebook!

Ne puteți găsi de acum și pe Facebook!

Nu uita să dai like paginii noastre pentru a fi la curent cu ultimele știri, dar și pentru a afla sfaturi oferite de colegii noștri.

Accesează pagina
Fii un fermier informat!

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările la newslettere și alte comunicări prin SMS. Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră.

Abonează-te acum
Mergi sus