Ce spun fermierii despre tehnologia XR CARE de la BASF

Află din experiența agricultorilor cum au reușit să obțină culturi sănătoase de cereale

În fiecare an fermierii se confruntă cu cele mai cunoscute boli la culturile de cereale, motiv pentru care BASF vine în ajutor cu soluții de combatere a acestora.

Constantin Adrian Neagu și Petrică Enache au povestit în cadrul unei discuții cu reprezentanții BASF cum au aplicat produsele din pachetul revoluțional și care au fost beneficiile pe care le-au avut.

Ce este XR CARE?

XR CARE face parte din tehnologia XR și este un pachet ce conține pachetul fungicid Flexity® Trio și fungicidului Revycare®. Pe lângă aceste două produse, fermierii beneficiază și de acțiunea moleculei inteligente Xemium ® în primul tratament. Tripla acțiune a substanțelor active îi ajută pe fermieri să scape rapid și eficient de cele mai întâlnite boli la culturile de cereale.

Care sunt bolile combătute cu succes?

Făinarea, septorioza, rugina brună și pătarea reticulară sunt doar câteva dintre bolile care le dau anual bătăi de cap fermierilor.

Aplicarea eficientă a tratamentului XR CARE

Experții BASF recomandă ca produsele să fie aplicate în două etape :

Beneficii

Pe lângă combaterea eficientă a bolilor la culturile, fungicizii de care dispune tehnologia XR CARE împreună cu acțiunea moleculei Xemium®, aduc efecte fiziologice AgCelence®, au un efect curativ și rezistă la temperaturi mai mari e 25℃.

Află mai multe despre tehnologia XR CARE și cum poți obține și tu o cultură sănătoasă și fără dăunători cu ajutorul BASF

Culturi similare

Tehnologia XR (Xemium® + Revysol®)

Soluția BASF pentru protecția completă împotriva agenților patogeni pe întreaga perioadă de vegetație a cerealelor.

Descoperă tehnologia XR

Profită de ofertele speciale BASF

Descoperă ofertele speciale și pachetele tehnologice BASF.

Vezi promoțiile BASF

Culturi sănătoase, fermieri fericiți

Descoperă pachetele promoționale de la BASF pentru cereale. Cumperi produse BASF și primești banii înapoi pentru fungicidele Daxur® și Mizona®.

Află mai multe

Soluții digitale de la BASF

Aplicația AgAssist – asistentul digital din buzunarul tău

Descarcă aplicația

De acum poți primi noutățile BASF și pe WhatsApp

Te poți abona la informările noastre în 3 pași simpli. Știri, sfaturi, recomandări, rapid și ușor, direct pe WhatsApp.

Mai multe detalii

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările (email sau SMS). Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum

BASF AgSolutions Finder

Soluția digitală îți oferă sugestii de produse doar pe baza nevoilor tale, simplu, rapid și interactiv. Alege problemele cu care de confrunți în cultura ta și vei primi recomandările noastre de produse.

Vezi recomandările
Mergi sus