Concursul „Arată-ne culturile tale și câștigă premii!” a ajuns la final

500.000 reacții și sute de fotografii primite la concursul „Arată-ne culturile tale și câștigă premii!”

Concursul „Arată-ne culturile tale și câștigă premii!” a fost un prilej de a susține fermierii și eforturile depuse, dar și o ocazie pentru ei de a se mândri cu rezultatele pe care au reușit să le obțină. În cele trei ediții de campanie desfășurate anul acesta, din luna mai și până în octombrie, am reușit să obținem un număr considerabil de reacții la postările de concurs, aproape 500.000 și sute de fotografii, dovadă că avem parte de o comunitate activă, implicată și pasionată de ceea ce face. Nu putem decât să ne bucurăm că am reușit să creăm pe parcursul timpului o comunitate atât de frumoasă, dedicată și entuziasmată.

Eforturile fermierilor au fost recompensate prin premii

Indiferent de tipul de cultură, participanții ne-au arătat rezultatele la care au reușit să ajungă cu ajutorul BASF. Lista culturilor prezentate este lungă, cuprinzând de la legume și fructe până la cereale. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor fermierilor, premiile oferite au fost diferite instrumente și produse profesionale care îi vor ajuta în anii următori pe câștigători să aibă rezultate cel puțin la fel de remarcabile.

Ținând cont de succesul pe care acest fel de campanii le-au avut în trecut, atât pentru a susține fermierii, dar și pentru a le maximiza pe cât posibil eforturile, pregătim noi surprize și în 2023. În același timp, ne bucurăm să creăm contextul în care comunitatea se poate mândri cu rezultatele pe care le are, ajungând chiar să creăm legături între membrii pentru ca fermierii să se poată ajuta între ei pe viitor. Rămânem aproape și revenim curând cu noi oportunități de bucurie!

Cumperi mai mult, plătești mai puțin cu BASF

Profită de promoția BASF la semințele de floarea-soarelui. Cumpără* și primești înapoi 250 de lei!

Află mai multe

Soluții digitale de la BASF

Aplicația AgAssist – asistentul digital din buzunarul tău

Descarcă aplicația

Să fii fermier. Cea mai importantă meserie din lume

Trăim cel mai provocator moment din istoria agriculturii. Dar și cel care ne oferă cele mai mari oportunități.

Descoperă noua campanie BASF

De acum poți primi noutățile BASF și pe WhatsApp

Te poți abona la informările noastre în 3 pași simpli. Știri, sfaturi, recomandări, rapid și ușor, direct pe WhatsApp.

Mai multe detalii

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările (email sau SMS). Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum
Mergi sus