Noul fungicid Revyona® de la BASF

Cum obțin agricultorii culturile de calitate dorite

Revyona® este noul fungicid de la BASF din grupa triazolilor, cu eficacitate excelentă pentru noi standarde de calitate, ce oferă control optim împotriva mai multor boli, precum putregaiul negru, făinarea sau rapănul și se poate aplica în condiții diferite, independent de vreme. În plus, are o acțiune curativă și preventivă ce nu permite dezvoltarea agenților patogeni.

Florin Gheorghiu este unul dintre fermierii care ne-a confirmat eficiența produsului și ne-a povestit despre felul în care a folosit Revyona® la culturile sale din lotul demonstrativ BASF. El a observat avantajele fungicidului și spune că a adus producția la nivelul dorit: „Revyona este un fungicid ce conține triazol de generație nouă, contribuie la creșterea calității și vandabilității producției, este un produs de încredere, poate fi inclus în scheme tehnologice complexe, aplicarea este flexibilă în condiții climatice diverse și profilul ecotoxicologic este favorabil pentru o agricultură durabilă”.

De ce Revyona®?

Revyona® este un fungicid revoluționar pe bază de Revysol®, substanță activă ce protejează planta de agenții patogeni. Este o soluție pe termen lung și un aliat în dezvoltarea responsabilă și profitabilă a culturilor horticole în fermă.

Avantajele fungicidului revoluționar

Pe lângă faptul că oferă fermierilor culturi sănătoase și producții de calitate, Revyona® este un fungicid de ultimă generație independent de vreme. Este ușor de utilizat și are un spectru larg de combatere a celor mai rezistente boli și, nu în ultimul rând, are un profil prietenos cu mediul înconjurător.

Produse BASF recomandate

Culturi similare

De acum poți primi noutățile BASF și pe WhatsApp

Te poți abona la informările noastre în 3 pași simpli. Știri, sfaturi, recomandări, rapid și ușor, direct pe WhatsApp.

Mai multe detalii

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările (email sau SMS). Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum
Mergi sus