Ce părere au fermierii despre Smart Technology pentru vița de vie de la BASF

Viticultorii își doresc culturi sănătoase și producții de calitate

Portofoliul BASF permite realizarea unor planuri de tratamente complexe pentru principalii agenți patogeni, iar Smart Technology este o schemă de tratament ideală ce oferă viticultorilor soluția perfectă pentru o producție de calitate și, ulterior, un vin rafinat.

Pentru că viticultorii își doresc culturi sănătoase, am avut parte și de feedback pozitiv din partea acestora. Unul dintre ei este Cristian Tudor care ne-a confirmat succesul de care a avut parte după ce a folosit tehnologia de produse și tratamente dezvoltată de BASF, pentru cultura de viță de vie de pe domeniul Aristiției din județul Prahova.

Ce este Smart Technology?

Experții BASF au venit în ajutorul viticultorilor cu un program inteligent de protecție a viței de vie. Prin aceste tratamente se alternează fungicizi cu moduri diferite de acțiune, ceea ce oferă o protecție sporită în periodele cele mai vulnerabile ale viței de vie.

Ce beneficii le oferă viticultorilor

Portofoliul BASF oferă produse inovatoare care acționează foarte eficient, sunt rezistente la condițiile meteorologice și nu necesită repetarea tratamentelor și redistribuiția depozitelor de substanță activă. Pe lângă aceste beneficii, tratamentul nu influențează calitățile strugurilor și ale vinului și oferă timp de pauză favorabil până la recoltare.

Culturi similare

Soluții digitale de la BASF

Aplicația AgAssist – asistentul digital din buzunarul tău

Descarcă aplicația

De acum poți primi noutățile BASF și pe WhatsApp

Te poți abona la informările noastre în 3 pași simpli. Știri, sfaturi, recomandări, rapid și ușor, direct pe WhatsApp.

Mai multe detalii

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările (email sau SMS). Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum
Mergi sus