BASF și Chemark Rom au organizat prima Conferință Națională a Fitofarmaciștilor din România

Vezi când vor avea loc următoarele conferințe pentru fitofarmaciști

Prima Conferință Națională a Fitofarmaciștilor din România a debutat săptămâna trecută, la Poiana Brașov, sub genericul ”Creștem împreună România”. Conferința a fost organizată de companiile Chemark Rom și BASF și reprezintă unul dintre pilonii colaborării dintre companiile producătoare și fitofarmacii.

Peste 100 de reprezentanți ai celor mai importante fitofarmacii din regiunea centrală și de sud a României au dat curs invitației BASF și Chemark Rom, pentru a afla noutățile și acțiunile dedicate acestui sector în viitorul sezon.

Obiectivul acestor întâlniri, așa cum arată și sloganul conferinței, este să putem crește gradul de încredere și cunoștințe în rândul micilor producători agricoli. Iar reprezentanții fitofarmaciilor reprezintă cea mai bună modalitate de informare a micilor fermieri, atât prin recomandările, cât și prin indicațiile tehnice pe care le acordă în mod constant.

A fost o conferință utilă tuturor părților, cu multe noutăți și informații, atât pentru invitați, cât și pentru reprezentanții organizatorilor, plecând de la povești de succes și până la recomandări venite din partea fitofarmaciștilor, sugestii pentru a dezvolta portofoliul de produse BASF microambalate.

Totodată, am observat faptul că cei prezenți, atât invitații cât și organizatorii, au nevoie periodic de astfel de întâlniri, pe parcursul cărora să poată afla informații utile, noutăți și să aibă ocazia de a schimba idei și opinii cu ceilalți specialiști din domeniu. Pentru aceasta, pregătim încă de pe acum următoarele conferințe, în dorința de a acoperi toate regiunile României. Programul următoarelor conferințe este:

  • 26 octombrie 2018: Iași, Hotel Internațional
  • 2 noiembrie 2018: Craiova, Ramada Plaza
  • 8 noiembrie 2018: Oradea, Lotus Therm Spa & Luxury Resort
  • 16 noiembrie 2018: Sinaia, Hotel Internațional

Mergi sus