Fermierii români, despre AGRIVI: „Cel mai important beneficiu îl reprezintă menținerea evidenței clare a cheltuielilor, în timp real”

Fermierii români folosesc platforma AGRIVI. Descoperă experiența acestora!

AGRIVI este o platformă software complexă dedicată gestionării fermelor agricole. Serviciul digital le oferă fermierilor accesul la cele mai bune practici agricole, oferă posibilitatea gestionării în timp real și într-o manieră foarte simplă a tuturor activităților din câmp sau din fermă. Fermierii își pot planifica întregul sezon agricol, pot analiza producția și pot integra alte servicii digitale, cum ar fi stații meteo, aplicații de management a utilajelor sau imagistică prin satelit.

Doamna Borza Gabriela, din cadrul fermei H&B Goldland din județul Timiș este în domeniul agricol de mai bine de 12 ani. De anul trecut, din februarie, a început să utilizeze platforma AGRIVI pentru gestionarea activităților fermei sale și ne-a precizat că este foarte mulțumită.

Beneficiile AGRIVI

Evidența cheltuielilor fermei

„Cel mai important beneficiu îl reprezintă menținerea evidenței clare a cheltuielilor atât pe parcele, cât și pe culturi, în timp real. Avem o evidență foarte bună în cele 3 jurnale pe care orice fermă ar trebui să le aibă, adică: registrul de evidență a pesticidelor, registrul de evidență a îngrășămintelor și jurnalul fermei”, a precizat doamna Gabriela Borza.

Vremea & starea culturilor

Aceasta a mai menționat că platforma este un real ajutor și în ceea ce privește gestiunea obiectelor din fermă, sau starea vremii: „Putem evidenția orice obiect de inventar, orice cheltuială, putem vedea în timp real starea vremii pe fiecare parcelă în parte, putem verifica starea culturilor, dacă necesită pesticide sau tratamente. Pot identifica foarte ușor pe hartă parcelele, pot să-mi calculez cum va fi producția finală, ca eu să știu ce cultură are nevoie de tratamente sau îngrijire deosebită, pentru a spori producția.”

Timp în plus pentru alte activități

Doamna Borza ne-a povestit că utilizarea platformei AGRIVI s-a dovedit a fi nu numai foarte utilă, dar și eficientă din punct de vedere al timpului. „De obicei, evidența pesticidelor, a îngrășămintelor și a jurnalului de fermă, ar trebui să îl faci de mână. Dar costă foarte mult timp și tu ai nevoie de timp pentru altceva. Atunci, am introdus datele în AGRIVI și când am văzut la sfârșit cheltuielile, totul calculat, a fost altceva, am salvat mult timp.”

Controlul culturilor și al consumului

Pe lângă toate acestea, doamna Borza ne-a povestit și faptul că AGRIVI s-a dovedit a fi un partener de încredere în ceea ce privește contabilitatea: „Eu am luat consumul din contabilitate și l-am introdus în AGRIVI și au fost identice. Am stabilitatea că, indiferent cine vine în control, totul este pus la punct. Nu mai stau cu registre, cu numerotări, totul este în AGRIVI, la zi. În plus, avem suport fizic și telefonic din partea specialiștilor de la BASF ”.

„Fermierul nu e om de birou, e om de câmp. Iar AGRIVI vine și ajută fermierul. Fiecare fermă ar trebui să folosească acest program, pentru că economisești timp, iar timpul înseamnă bani”, a conchis doamna Borza Gabriela.

Urmărește interviul video

Soluții digitale de la BASF

Aplicația AgAssist – asistentul digital din buzunarul tău

Descarcă aplicația

De acum poți primi noutățile BASF și pe WhatsApp

Te poți abona la informările noastre în 3 pași simpli. Știri, sfaturi, recomandări, rapid și ușor, direct pe WhatsApp.

Mai multe detalii

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările (email sau SMS). Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum
Mergi sus