Fermierii români, despre AGRIVI: „Platforma ajută la organizare și eficientizează timpul fermierilor”

Fermierii români folosesc platforma AGRIVI pentru gestionarea fermei. Descoperă experiența acestora!

AGRIVI este o platformă software complexă, dedicată gestionării fermelor agricole și menită a sprijini fermierii în munca de zi cu zi. Serviciul digital le oferă fermierilor accesul la cele mai bune practici agricole, oferă posibilitatea gestionării în timp real a tuturor activităților din câmp sau din fermă. Planificarea întregului sezon agricol, analizarea producțiilor sunt doar câteva dintre lucrurile pe care aceștia le pot face din platformă, pe lângă gestionarea contabilității și integrarea altor servicii digitale, cum ar fi stații meteo, aplicații de management utilaje sau imagistică prin satelit.

Urmărește interviul video

Colegii noștri au stat de vorbă cu domnul Cătălin Alexandru, director tehnic la Stațiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Iași. Stațiunea cultivă o suprafață de 75 de hectare plantație vie pentru struguri de vin și produce și material hrănitor pentru cei care vor să înființeze plantații viticole.

Ferma utilizează AGRIVI pentru numeroasele beneficii, pentru că este un real ajutor și a ajutat fermierii să își maximizeze producția și să scutească timp prețios cu organizarea tuturor aspectelor care țin de fermă.

„Am ales AGRIVI pentru că, înainte, situația fermei era ținută doar de registre, acum, platforma ne ajută foarte mult, din câteva taste găsim imediat tot ce avem nevoie, rapid și simplu. Aplicația calculează foarte rapid consumul de combustibil, știm stocurile la zi”, a precizat domnul Cătălin Alexandru, care s-a declarat foarte mulțumit după utilizarea AGRIVI.

„Un avantaj al platformei ar fi faptul că te informează în legătură cu momentul aplicării tratamentelor la vița de vie. În plus, aplicația ne și atenționează de gradul de atac al bolilor și dăunătorilor la vița de vie. Știm exact ce produse am folosit și ce substanțe putem folosi anul viitor”, ne-a povestit fermierul.

Un factor foarte important al utilizării AGRIVI s-a dovedit a fi timpul: „AGRIVI ne-a ajutat să scutim timp, avem situația stocurilor la zi, a pesticidelor, a substanțelor, a orelor lucrate. Aplicația ne arată cantitatea de apă din plantă, cantitatea de clorofilă din frunză, deci știm din timp cum ne organizăm și care va fi producția”.

„AGRIVI pune la dispoziție toate informațiile pentru gestionarea fermei, ajută la organizare și eficientizează timpul fermierilor, de aceea ar trebui folosit de toți fermierii”, ne-a transmis Cătălin Alexandru.

Soluții digitale de la BASF

Aplicația AgAssist – asistentul digital din buzunarul tău

Descarcă aplicația

De acum poți primi noutățile BASF și pe WhatsApp

Te poți abona la informările noastre în 3 pași simpli. Știri, sfaturi, recomandări, rapid și ușor, direct pe WhatsApp.

Mai multe detalii

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările (email sau SMS). Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum

Echipa vânzări BASF din zona ta

Ai întrebări despre produsele noastre?

Contactează-ne acum
Mergi sus