Fermierii români, despre AGRIVI: platforma oferă fermierilor posibilitatea de a face o analiză corectă și completă a fermei

Fermierii români folosesc platforma AGRIVI pentru gestionarea fermei. Descoperă experiența acestora!

AGRIVI este o platformă software complexă, dedicată gestionării fermelor agricole și care vine în ajutorul fermierilor în munca zilnică. Prin intermediul AGRIVI, fermierii au acces la cele mai bune practici agricole, pot gestiona în timp real toate activitățile din câmp sau din fermă. Planificarea întregului sezon agricol, analizarea producțiilor sunt doar câteva dintre lucrurile pe care aceștia le pot face din aplicație, pe lângă gestionarea contabilității și o mulțime de alte instrumente.

În România, o mulțime de fermieri au conștientizat beneficiile acestei aplicații și au început să folosească AGRIVI în cadrul fermei lor. Aceștia ne-au transmis cum au reușit ei să organizeze activitățile fermei pentru a beneficia la maximum de potențialul AGRIVI.

Specialiștii BASF au stat de vorbă cu Chipăilă Alexandru, administratorul unei ferme vegetale din Constanța, comuna Poarta Albă, care a început să utilizeze aplicația AGRIVI în cadrul fermei sale și a descoperit avantajele acestui serviciu.

„AGRIVI este o platformă simplă și accesibilă, este foarte ușor de folosit, datele sunt ușor de introdus, iar specialiștii BASF mi-au fost alături cu sfaturi oricând am întâmpinat cea mai mică problemă”, ne-a spus Alexandru.

Beneficiile AGRIVI

Printre beneficiile principale ale acestei platforme se numără aspectul financiar, fiindcă, spune Alexandru, „ajută la amortizarea investiției pentru că putem să calculăm din timp totul, să facem un buget anual și să analizăm investiția. Sunt foarte folositoare graficele, tabelele, rapoartele puse la dispoziție, gestionarea resurselor umane, realizarea inventarului, pentru că oferă fermierilor posibilitatea de a face o analiză corectă și completă a fermei”.

Rapoartele AGRIVI

Un alt beneficiu foarte util și important este faptul că aplicația le dă fermierilor posibilitatea de a genera rapoartele anuale necesare autorităților, un aspect administrativ care, anterior, trebuia făcut manual și necesita foarte mult timp și care, datorită AGRIVI, poate fi realizat foarte rapid. „Rapoartele anuale necesare autorităților se pot descărca direct din aplicația AGRIVI, mă refer la rapoartele despre structura culturilor, suprafețe, registrul tratamentelor, registrul fermei. Recomand fermierilor să folosească aplicația AGRIVI, atât pe calculator, cât și cea de pe mobil”, a concluzionat Alexandru Chipăilă.

Soluții digitale de la BASF

Aplicația AgAssist – asistentul digital din buzunarul tău

Descarcă aplicația

Echipa vânzări BASF din zona ta

Ai întrebări despre produsele noastre?

Contactează-ne acum

De acum poți primi noutățile BASF și pe WhatsApp

Te poți abona la informările noastre în 3 pași simpli. Știri, sfaturi, recomandări, rapid și ușor, direct pe WhatsApp.

Mai multe detalii

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările (email sau SMS). Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum
Mergi sus