BASF Agricultural Solutions România
Agricultură

”Loturile pe care am dat cu Cleranda® au fost cele mai curate. Și-a făcut treaba, mi-a plăcut. Cleranda® lasă cel mai curat lan de rapiță.”

IRINA COCEA, administrator CGC Agria, Piatra Neamț. 20 ha rapiță Clearfield®. Producție medie 3.500 kg/ha

Sezonul trecut am cultivat aproape 200 de hectare cu rapiță, dintre care am experimentat cu Clearfield® pe 20 de hectare. A fost primul an în care am folosit Cleranda® . Încă nu am terminat de recoltat, dar estimăm că avem o producție medie în jur de 3.500 kg/ha.

La noi, turița ne face cele mai mari probleme, apoi pălămida. Nu avem sole foarte îmburuienate, dar am vrut să văd cât de curat este lanul de rapiță la recoltare.

Erbicidul Cleranda® este foarte bun, aplicat în toamnă. Loturile pe care am dat cu Cleranda® au fost cele mai curate. Și-a făcut treaba, mi-a plăcut. Efectele s-au văzut, eu treceam prin lan și vedeam. Cel mai mult sunt mulțumită de felul în care arăta lanul la recoltare. Am avut și sole în care am dat cu erbicid convențional și era îmburuienat.

La toamnă aș vrea să pun 60-70 de hectare. Am avut multă rapiță răsărită pe parcursul iernii, a fost destul de neuniformă. Cel mai bine e de aplicat Cleranda® în toamnă. Pentru fermieri, eu zic că erbicidul Cleranda® e bine de încercat. Cleranda® lasă cel mai curat lan de rapiță.

Culturi similare

Echipa vânzări BASF din zona ta

Echipa vânzări BASF din zona ta

Ai întrebări despre produsele noastre?

Contactează-ne acum
Fii un fermier informat!

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările la newslettere și alte comunicări prin SMS. Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum
Produsele BASF

Produsele BASF

Descoperă gama de produse adaptate nevoilor tale

Listă produse
Mergi sus