Acum aveți mai multe posibilități de a vă dezvolta împreună cu BASF

Ce trebuie să știți despre achiziția activelor și operațiunilor de la Bayer și ce înseamnă această schimbare pentru ferma dvs

BASF a finalizat cu succes procesul de achiziție a unor segmente de operațiuni și active de la compania Bayer. Compania noastră își completează astfel propriile activități în domeniul protecției plantelor, al biotehnologiei și al soluțiilor digitale în agricultură, Totodată, încheierea procesului de achiziție marchează intrarea pe piața semințelor, a erbicidelor neselective și a nematocidelor pentru tratamentul semințelor. Mai mult decât oricând, suntem hotărâți să continuăm să investim în agricultură pentru dezvoltarea celor mai inovatoare soluții dedicate nevoilor fermierilor și partenerilor noștri.

Acum aveți mai multe oportunități de dezvoltare și colaborare cu BASF. Suntem pregătiți să vă susținem afacerea pe parcursul întregului sezon agricol cu un portofoliu de semințe în continuă dezvoltare, o genetică adaptată pentru culturi rezistente și productive; soluții chimice și biologice avansate pentru combaterea dăunătorilor, buruienilor și bolilor; produse dedicate solului și sănătății plantelor, precum și soluții digitale.

Segmentele de operațiuni și active achiziționate de BASF vor întări și extinde portofoliul de soluții și produse pe care compania le pune la dispoziția fermierilor. Ca parte a angajamentului pe care BASF și l-a luat față de agricultură, inovare și dezvoltare pe termen lung, noile active și operațiuni vor crea un portofoliu mai atractiv și mai orientat spre partenerii noștri în țările în care activăm. Iată care sunt operațiunile și activele preluate de BASF:

  • Operațiunile cu glufosinat de amoniu la nivel global• Operațiunile cu semințe, inclusiv genetica, cercetarea, capabilitățile de ameliorare, dar și mărcile înregistrate pentru anumite culturi de câmp în diferite țări
  • Operațiunile cu semințe de legume
  • Platforma de cercetare-dezvoltare pentru hibrizi de grâu
  • O gamă de produse pentru tratamentul semințelor
  • Anumite erbicide pe bază de glifosat, pentru utilizări preponderent industriale
  • Întreaga platformă digitală pentru agricultură xarvio™
  • Anumite erbicide neselective și proiecte de cercetare pentru nematocide.

Aceste tranzacții sunt în prezent finalizate cu excepția operațiunii cu semințe de legume a cărei închidere este așteptată în cursul lunii august 2018.

Acum, vă puteți extinde colaborarea cu BASF și în segmentul semințelor

Achiziția vine ca o completare a activității BASF în domeniul protecției plantelor, întărind portofoliul de erbicide al companiei și marcând intrarea sa în sectorul semințelor cu active proprii pe principalele piețe agricole. Bazându-ne pe specialiști competenți si un portofoliu îmbunătățit, putem oferi fermierilor o mai mare varietate de soluții care sa le satisfacă nevoile de semințe de înaltă calitate și de protecție a culturilor.

Portofoliul nostru este într-o dezvoltare permanentă, pentru a oferi culturi de calitate și producții rentabile.

De exemplu, în ceea ce privește cultura de rapiță, BASF pune la dispoziția fermierilor hibrizii Bagira, Brentano, Elmer CL, InVigor, Jenifer, Jumper, Puncher și Safer .

Ce înseamnă această schimbare pentru afacerea dumneavoastră

În urma acestei achiziții, dumneavoastră, clientul BASF, veți avea de câștigat, deoarece veți avea acces la mai multe instrumente pentru a vă crește producția, calitatea și rentabilitatea culturilor.

Vă puteți baza pe noi ca partener de încredere pe termen lung, oferindu-vă o soluție reală într-o industrie în consolidare și în continuă schimbare.

Dacă aveți întrebări sau doriți informații suplimentare despre aceste schimbări sau modul concret în care se vor implementa la nivelul țării noastre, nu ezitați sa ne contactați .

Pentru a reflecta amploarea noului portofoliu pe care îl deține în domeniul agricol, BASF a redenumit divizia “Crop Protection”, aceasta devenind “Agricultural Solutions”. În plus, divizia a creat o nouă unitate globală de operațiuni pentru semințe și însușiri genetice. Aceasta este o etapă semnificativă, care modelează viitorul BASF în agricultură. Prin această achiziție, aproximativ 4.500 de angajați se alătură companiei BASF. Așteptăm cu nerăbdare ca noii colegi să se alăture echipei și să joace un rol activ în creșterea noastră viitoare.

Compania BASF dezvoltă soluții pentru agricultură de mai bine de 100 de ani. Mai mult decât oricând, suntem deciși să continuăm să investim în agricultură pentru dezvoltarea celor mai inovatoare soluții dedicate nevoilor fermierilor. Totodată, cei peste 12.000 de angajați ai Diviziei Agro BASF la nivel global contribuie cu creativitate, experiență și pasiune în activitatea din câmp, laboratoare, birouri și fabrici, pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea.

Mergi sus