Nu rata simpozioanele de iarnă BASF 2020

Listează-te pe bursa profitabilității alături de specialiștii BASF, începând din 14 ianuarie

BASF începe o nouă serie a simpozioanelor de iarnă pentru fermieri, marcând startul sezonului 2020 în agribusiness. Seria de 9 simpozioane de iarnă se va desfășura la nivel național, în marile orașe din țară.

Simpozioanele din 2020 vor fi axate pe modul în care fermierii pot obține maximum de profitabilitate în condițiile specifice regiunii noastre. Conceptul care va reuni ideile și sfaturile discutate este strâns legat de activitatea bursieră, domeniu cu care mulți fermieri se intersectează în momentul valorificării recoltelor.

Vă propunem așadar o introducere în fascinanta lume a jocurilor de bursă, în care vom afla împreună informații utile despre cum se poate opera un business agro într-un mod profitabil dar și cum pot ajuta produsele de ultimă generație BASF la obținerea rezultatelor scontate. Și, nu în ultimul rând, participanții vor avea ocazia să liciteze la bursa profitabilității, la fel ca un broker profesionist, luând în considerare numeroși factori și variabile, într-o competiție antrenantă pentru profitabilitate maximă.

Primul simpozion de iarnă BASF va avea loc pe 14 ianuarie 2020, de la ora 10:00, la Hotel Del Mar, în stațiunea Mamaia, fiind adresat fermierilor din regiunea Dobrogei. Al doilea simpozion se va desfășura pe 16 ianuarie la Brăila. Evenimentul va începe tot la ora 10:00 și va avea loc la Regal Events Ballroom. Fermierii din zona de sud a țării vor putea participa la simpozionul de la Călărași, pe 21 ianuarie. Acesta va avea loc la Centrul Cultural Călărași, de la ora 10 dimineața.

Următoarea oprire va avea loc la Giurgiu, pe 23 ianuarie, la restaurantul Perla, începând cu ora 10:00. De aici, echipa BASF va merge la Craiova, pe 28 ianuarie. Evenimentul are loc la Hotel Ramada, de la 10:00. Ultima oprire din regiunea Olteniei are loc la Alexandria, pe 30 ianuarie, la Hotel Edma, începând cu ora 10:00.

Fermierii din Transilvania vor putea participa la simpozionul de la Timișoara (4 februarie, Venue Ballroom, ora 10:00) sau la cel de la Oradea, pe 6 februarie, la Opera Events, de la ora 10:00. Ultima oprire din turneul național al simpozioanelor BASF are loc la Iași, pe 11 februarie, la Hotel Internațional, începând cu ora 10:00.

Vezi lista detaliată a simpozioanelor de iarnă BASF 2020 . Pentru detalii, nu ezita să ne contactezi .

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările (email sau SMS). Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum
Mergi sus