Eveniment: BASF a susținut Simfonia Succesului, alături de cei mai mari fermieri și distribuitori din România

Gala VIP, organizată de Divizia BASF pentru Protecția Plantelor, a reunit la Palatul Regal 150 dintre marii jucători de pe piața agricolă românească

Fermierii sunt partenerii de bază ai companiei BASF în România. Pentru a celebra această relație specială, care va împlini în curând 50 de ani de când am deschis prima reprezentanță comercială în România, am organizat un eveniment dedicat celor mai de preț parteneri ai noștri. Un prilej pentru a sărbători deopotrivă rezultatele bune obținute împreună și de a le mulțumi partenerilor noștri pentru colaborarea de până acum.

”Simfonia Succesului” a stat sub semnul muzicii simfonice și a regalității. Organizat în renumita Sală a Tronului, din Palatul Regal, evenimentul VIP a reunit peste 150 dintre cei mai mari fermieri și distribuitori de inputuri din România. ”BASF vă privește cu multă admirație. Suntem mândri să vă putem acompania anual în căutarea acestei armonii. Este un parteneriat care ne obligă să ridicăm mereu standardele, să dezvoltăm produse performante, mai ușor de folosit, capabile să vă ofere și mai mult control. Pentru aceasta, acordăm o atenție specială relației directe cu fiecare dintre dumneavoastră. Așa cum, în muzică e mai important să asculți uneori, vrem să vă ascultăm părerile. Să ne comunicați în permanență ce provocări întâmpinați, dacă produsele noastre se ridică la nivelul așteptărilor și cum le putem îmbunătăți”, au fost cuvintele cu care Jorg Pölzin, Country Manager al Diviziei BASF pentru Protecția Plantelor a dat startul evenimentului.

Noile produse BASF au fost prezentate de Crop Managerii pentru Europa Centrală și de Est

Crop Managerii BASF pentru Europa Centrală și de Est au făcut un adevărat tur de forță. Au prezentat cele mai noi produse și tehnologii intrate în portofoliul companiei și omologate pentru România, acompaniați de acordurile orchestrei simfonice.

Rând pe rând, Sergi Vizoso-Sansano, Business Manager pentru Divizia BASF de Protecție a Plantelor pentru Europa Centrală, Tatiana Dimitriadi, Crop Manager pentru culturile de floarea-soarelui și leguminoase pe Europa, Africa, Orientul Mijlociu și Asia Centrală, Gerd Kellermann, Crop Manager pentru cereale și porumb pentru Europa Centrală și Mustafa Yüksel, Crop Manager produse pentru tratamentul semințelor pentru Europa Centrală, Turcia și Iran, au arătat invitaților avantajele tehnologiilor dezvoltate de companie și modul în care produse proaspăt omologate în țara noastră, precum fungicidele Priaxor® EC , Systiva® 333 FS și Retengo® , sau erbicidul Pulsar® Plus aduc beneficii importante pentru fermieri.

Evenimentul a creat o paralelă între muzică și relația companiei BASF cu partenerii săi de încredere

Fiecare dintre prezentările Crop Manager-ilor europeni au fost, însă, precedat de câte un moment artistic. Pe acordurile orchestrei, invitații s-au delectat cu metafore de operetă ale beneficiilor produselor BASF, sub forma unor scenete cu acompaniament simfonic. Au fost momente pe care invitații le-au apreciat în mod deosebit, dar și un preambul pentru discursurile inedite susținute de managerii regionali ai BASF România.

Aceștia au creat o paralelă între muzică și relația companie-parteneri, folosind analogia unor instrumente muzicale, precum vioara, flautul, contrabasul sau violoncelul. O compoziție în care, la fel ca în agricultură, fiecare instrument este perfect capabil să încânte audiența de unul singur, dar adevărata valoare apare doar în momentul în care, asemenea unui cvartet, instrumentele individuale se completează și compun o operă complexă.

A fost un eveniment deosebit, care s-a ridicat la înălțimea invitaților noștri

Nu au lipsit, nici momentele surpriză, sub forma unor momente de operă, foarte bine gustate și îndelung aplaudate de cei prezenți în sală. Sub coordonarea regizorului Alexandru Darie, fiecare dintre momentele-cheie ale Simfoniei Succesului a fost strâns legat de agricultură, de activitatea îndrăgită și practicată cu mult profesionalism de toți partenerii noștri.

”Evenimentul a fost un moment de încununare a relațiilor foarte bune de parteneriat pe care le-am avut cu fermierii și distribuitorii în anul 2017. Am dorit să le oferim clienților noștri un moment de recunoștință, de gratitudine pentru eforturile depuse de ei pe parcursul anului trecut. Ne-am dorit un eveniment deosebit, într-o locație elegantă, care să se ridice la înălțimea invitaților noștri”, spune Andreea Butaru, Marketing Communication Team Leader al Diviziei BASF pentru Protecția Plantelor și cea care s-a ocupat de organizarea acestui eveniment.

Nu va fi, însă, singura manifestare de acest gen. Pentru 2018, Divizia BASF pentru Protecția Plantelor pregătește o serie întreagă de evenimente, simpozioane și demonstrații, dedicate atât activității fermierilor români, cât și aspectelor tehnice, ce țin de activitatea acestora. Seria de evenimente a început cu deja tradiționalele simpozioane de iarnă, recent încheiate, concursul național ”Povești cu vinuri românești”, organizat în colaborare cu Asociația Degustătorilor Autorizați din România, competiție aflată în plină desfășurare până în luna aprilie și va continua cu proiecte locale sau naționale, dedicate fiecărui tip de cultură pentru care compania BASF oferă soluții de protecție.

Mergi sus