A doua Conferință Națională a Fitofarmaciștilor a avut loc la Iași

Următorul eveniment va avea loc pe 8 noiembrie, la Oradea

Proiectul celor două companii, BASF și Chemark Rom, ”Creștem împreună România”, a continuat la Iași, cu cea de-a doua conferință națională a fitofarmaciștilor. Este pentru prima dată când un astfel de proiect este organizat în România. Primul eveniment din serie a avut loc la Poiana Brașov. După conferințele de la Iași și Craiova vor mai urma alte două astfel de evenimente, la Oradea, pe 8 noiembrie, respectiv la Sinaia, pe 16 noiembrie.

”La Iași, am parcurs o nouă treaptă spre cunoaștere și parteneriat onest cu cei care au grijă de micii fermieri din zona Moldovei. A fost o bucurie și o încântare pentru noi să putem împărtăși invitaților din experiența și dorința noastră de a dezvolta acest segment important de piață”, a declarat Robert Băicoianu, Specialty Crops Sales Manager BASF.

Interesul a fost masiv. Peste 150 de reprezentanți ai celor mai importante fitofarmacii din regiunea Moldovei au răspuns invitației celor două companii, iar interesul s-a văzut nu doar din punctul de vedere al participării record, ci mai ales din modul în care invitații au interacționat pe parcursul conferinței.

Materialele filmate, prezentările, noutățile, întreg evenimentul să fie extrem de plăcut, bineînțeles, presărat cu repere tehnice și recomandări de aplicare. Cu această ocazie, echipa BASF care își desfășoară activitatea în domeniul horticol a fost în formulă completă, având în componența sa toți cei trei reprezentanți de vânzări, dar și responsabila departamentului de marketing pentru culturi speciale.

Continuăm să creștem România împreună și vă așteptăm pe 8 noiembrie, la Oradea, la Lotus Therm Spa & Luxury Resort. Ultima conferință din cadrul acestui proiect va avea loc pe 16 noiembrie, la Sinaia, la Hotel Internațional.

Activează de 25 ani în domeniul horticol, cu o bogată experiență în producția horticolă și a accesării fondurilor europene. Membru al Asociației Degustătorilor de Vin din Romania (ADAR), face parte din Comitetul Director al Organizației Naționale Interprofesionale Viti-Vinicole (ONIV) și conduce Scaunul Cavaleresc Ploiești, din cadrul Ordinului European al Cavalerilor Vinului (OEVE). Din anul 2013 s-a alăturat echipei BASF, contribuind la dezvoltarea segmentului horticol.

Ing Robert-Ionuț Băicoianu, Specialty Crops Sales Manager BASF

Mergi sus