BASF Agricultural Solutions România
Agricultură

Liga profitabilității

Fii mândru că ești agricultor!

BASF premiază eficiența în agricultură

Dragi fermieri, concursul ”Liga Profitabilității BASF” a intrat în cea de-a doua etapă, cea de acumulare a punctelor. Mulțumim tuturor profesioniștilor care s-au înscris.

Nu uitați, această etapă durează până la data de 15 noiembrie, timp în care puteți câștiga puncte suplimentare, pentru mai multe șanse la marele premiu.

Citiți mai jos toate detaliile despre acest concurs.

Atunci când pui pasiune în munca ta și beneficiezi de un suport adevărat, rezultatele vor fi mereu peste așteptări.

Anul acesta, BASF premiază eficiența în agricultură. Mândrește-te cu rezultatele muncii tale, înscrie-te în Liga Profitabilității în Agricultură și noi îți răsplătim eforturile!

Cum te poți înscrie în Liga Profitabilității BASF

Concursul organizat de BASF se desfășoară în perioada 14.01.2020 – 15.11.2020 și cuprinde două etape: perioada de înscriere și cea de acumulare a punctelor. În concurs se poate înscrie orice fermier persoană fizică sau PFA, precum și orice persoană juridică sau întreprindere individuală cu cel puțin unul dintre următoarele coduri CAEN: 0150 (Activități în ferme mixte), 0161 (Activități auxiliare pentru producția vegetală), 0163 (Activități după recoltare).

Înscrierea se poate face între 14 ianuarie – 31 august 2020. Te poți înscrie dacă ai achiziționat pentru o suprafață de minim 50 de hectare, cel puțin unul dintre următoarele produse: Corum ®, Flexity® Duo , Medax® Top , Picto r®, Priaxor® EC , Pulsar® Plus , Rekord® Max , Retengo ®, Wing® P . Produsele pot fi folosite la culturi precum: cereale, floarea-soarelui, porumb, rapiță, soia, sau mazăre. Descarcă regulamentul concursului pentru a vedea toate condițiile de înscriere.

Toate materialele necesare înscrierii în concurs se trimit către adresa de email concurs@godmother.ro

Premii valoroase pentru recolte de vis

Participanții pot câștiga premii în valoare totală de 154855 lei + TVA. Există 9 categorii, echivalente celor 9 produse principale înscrise în concurs. Pentru fiecare categorie se vor acorda câte trei premii.

De exemplu, la categoria Priaxor® EC, premiul I constă în 45 de litri de fungicid Priaxor® EC, în valoare de 9765 lei. Premiul II constă în 25 litri Priaxor® EC, iar premiul III constă în 15 litri de Priaxor® EC.

În plus, fiecare participant a cărui înscriere a fost validată va primi un premiu garantat, constând într-un acumulator extern pentru telefon sau alte gadget-uri. Consultă regulamentul campaniei pentru a vedea lista completă a premiilor.

Cum se acordă punctele

Acumularea de puncte se face în perioada 14.01.2020 – 15.11.2020, pe baza ponderii tratamentelor cu produse BASF din suprafața totală cultivată. Pentru fiecare 10% din suprafața cultivată, tratată cu unul dintre produsele BASF participante, se acordă 1 punct. De exemplu, dacă ai o suprafață de 100 de hectare de floarea-soarelui și tratezi 50 ha cu fungicidul Pictor®, vei primi 5 puncte.

Câștigă puncte suplimentare pentru mai multe șanse la marele premiu

Semințe BASF de floarea-soarelui Pe lângă cele 9 produse principale, poți acumula puncte suplimentare dacă achiziționezi următoarele produse:

  • Fungicid Systiva® 333 FS (3 puncte pentru minim 10 litri de Systiva® 333 FS)
  • Semințe BASF de floarea-soarelui : Loris CLP și Coloris CL (1 punct dacă achiziționezi mai puțin de 8 saci sau 3 puncte dacă achiziționezi cel puțin 8 saci de semințe)
  • Semințe BASF de rapiță : Invigor 1166 CL, Invigor 1266 CL, Invigor 1022, Invigor 1165, Invigor 1170, Invigor 1188 (1 punct dacă achiziționezi mai puțin de 8 saci sau 3 puncte dacă achiziționezi cel puțin 8 saci de semințe)
Mai poți primi puncte suplimentare dacă ne trimiți și dovezi ale eficacității produselor noastre aplicate la culturile tale. Acestea pot fi sub formă de fotografii, materiale video sau chiar testimoniale video. Pentru fotografii acordăm 3 puncte suplimentare, pentru materialele video acordăm 5 puncte, iar pentru testimoniale video acordăm 7 puncte suplimentare. Consultă regulamentul pentru a vedea cerințele pe care trebuie să de îndeplinească fotografiile sau clipurile video.

Mândrește-te cu rezultatele muncii tale, înscrie-te în liga profitabilității în agricultură

...și noi iți răsplătim eforturile!

Echipa vânzări BASF din zona ta

Ai întrebări despre produsele noastre?

Contactează-ne acum
Mergi sus