multumim fermierilor basf

Agricultura nu stă pe loc. #MulțumimFermierilor

Campania #MulțumimFermierilor s-a încheiat.

Mulțumim pe această cale tuturor participanților și colaboratorilor care au făcut posibil acest proiect. Conceput ca o inițiativă de sprijin pentru micii fermieri afectați de pandemie, proiectul #MulțumimFermierilor a atins mult mai multe personae.

BASF a achiziționat de la fermierii câștigători nu mai puțin de 12 tone de legume și fructe, care au fost apoi donate către 15 centre de caritate, ONG-uri și Banca pentru Alimente București. Asociațiile și beneficiarii finali ai produselor agro-alimentare au fost impresionați de proiect și totodată recunoscători.

Acesta este exact genul de inițiativă cu efecte benefice pentru comunități. Sprijinind micii fermieri îi sprijinim și pe cei din jurul lor, iar prin donațiile de alimente am sprijinit persoanele defavorizate.

Asociații prin intermediul cărora am reușit să donăm legumele și fructele către beneficiarii finali:

 • Centrul de Asistență Medico-Socială Răcari
 • Asociația ”Suflet pentru Oameni”
 • Căminul de Pentru Persoane Vârstnice Solca
 • Căminul de Bătrâni Ilișești
 • Asociația Concordia
 • Asociația ”Ai voință, ai putere”
 • Asociația ”Prietenia Pantelimon”
 • Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți
 • Fundația Comunitară Buzău
 • Fundația Star of Hope Romania
 • Help Autism
 • Fundația de Abilitare “Speranta”
 • Banca de Alimente

Le mulțumim tuturor celor implicați în proiect!

Haideți să rămânem puternici împreună în aceste vremuri dificile

un proiect susținut de Agrointeligența

Să fii fermier este una dintre cele mai importante meserii din lume. Inclusiv în aceste timpuri dificile. Ei sunt cei care țin lucrurile în mișcare. Fermierii români își continuă activitatea indiferent de condiții. Pentru ei, să stea acasă nu este o opțiune.

Fermierii noștri lucrează permanent, pentru a ne asigura hrana

În activitatea lor de zi cu zi, agricultorii se confruntă permanent cu provocări. De la vremea imprevizibilă și asaltul bolilor, buruienilor, dăunătorilor la dificultățile impuse de logistica necesară activităților agricole sau livrării produselor în bune condiții.

La toate acestea se adaugă acum o nouă greutate, generată de situația actuală, cauzată de epidemie. Tot mai mulți fermieri mici și mijlocii, indiferent că vorbim despre legumicultori, pomicultori, viticultori, crescători de animale sau piscicultori se zbat să își vândă produsele proaspete către consumatori.

Pentru ca fermierii să ne poată oferi în continuare mâncarea necesară, au nevoie de susținerea noastră. Ce înseamnă asta? E foarte simplu: să cumpărăm cu toții produse agroalimentare românești, de la producătorii locali. Nu e nevoie să ieșim din case pentru asta. Internetul ne stă la dispoziție. Indiferent că ești fermier sau consumator, îți vom arăta cum îți poți vinde produsele pe net sau cum te poți aproviziona online cu cele necesare.

#mulțumimfermierilor

Află cum îți poți vinde ușor și rapid produsele online. Vezi ce sfaturi au alți fermeri și rămâi la curent cu știrile relevante pentru tine

Vezi de unde poți cumpăra produse agro-alimentare proaspete de la producătorii locali din zona ta, ce spun fermierii și cum îi poți susține.

E timpul să #MulțumimFermierilor

BASF Agricultural Solutions dă startul inițiativei de a susține micii fermieri. De la interviuri cu fermierii care au reușit să-și stabilizeze fluxurile de vânzare în această perioadă, sfaturi pentru micii producători, informații despre cum se pot vinde sau promova produsele online și până la articole de specialitate pentru protecția culturilor vei găsi aici tot ce te interesează pentru a trece cu bine de această situație dificilă.

Agricultura nu așteaptă să putem ieși din nou din case.

Mai ales în sectorul vegetal, măsurile de distanțare socială nu pot pune pauză dezvoltării culturilor sau recoltării legumelor. Iar acestea, odată recoltate, în doar foarte puține cazuri pot fi depozitate. Majoritatea sunt produse perisabile, care trebuie recoltate de pe câmp sau din sere și solarii, apoi vândute proaspete. Este un circuit sensibil la orice factor perturbator. Odată întrerupt acest lanț de aprovizionare, pentru fermieri ar însemna ca aceste culturi să se piardă. Pentru noi, ar însemna să nu mai găsim hrana de zi cu zi.

Iată ce ne-au transmis fermierii

Află mai multe pe Facebook!

Urmărește pagina noastră de Facebook și află mai multe detalii despre campanie. Nu uita să te înscrii în concursul nostru dedicat producătorilor

Accesează pagina

Rămâi informat

În fiecare lună, BASF Agricultural Solutions trimite newsletter de interes pentru fermierii din toată țara

Abonează-te la newsletter
Mergi sus