Cumperi mai mult, plătești mai puțin cu BASF

Vrei să crești profitabilitatea viitoarei tale recolte de floarea-soarelui? De ce să nu faci asta chiar de la început, scăzând costurile pentru achiziția de semințe? Participă la noua noastră promoție ”Cumperi mai mult, plătești mai puțin cu BASF” și vei plăti mai puțin pentru semințele de floarea-soarelui!

Cât de puțin? Mai puțin cu 250 de lei pentru fiecare fiecare sac cumpărat, la achiziția a minimum 10 saci de semințe de floarea-soarelui. Iar vestea bună este că poți forma cantitatea minimă necesară pentru a fi eligibil din orice combinație a hibrizilor BASF de mai jos.

Cum te înscrii la promoția pentru semințele de floarea-soarelui

Campania promoțională BASF pentru floarea-soarelui se desfășoară în perioada 25 octombrie 2023 – 30 iunie 2024. Te poți înscrie în acest interval dacă achiziționezi minimum 10 saci de semințe de floarea-soarelui BASF participante la promoție. Tot ce trebuie să faci după achiziție este să ne trimiți la numărul de WhatsApp 0722456182 următoarele informații:

  • Voucherul completat
  • Detaliile de identificare (numele fermei, numele reprezentantului fermei – administrator sau salariat, care efectuează înscrierea în campania promoțională)
  • Numărul de telefon
  • Copia sau copiile facturilor care atestă achiziția produselor participante. Nu uita să ștergi de pe factură orice informație cu privire la achiziția altor produse decât cele care apar în portofoliul BASF

Cum și când primești banii

Odată ce ai îndeplinit condițiile de participare și înscrierea a fost validată, banii vor fi virați în conturile IBAN prezente pe facturile ce atestă achiziția semințelor ce fac parte din campanie. Banii vor fi virați de BASF până la data de 31 august 2024.

Pentru detalii complete despre această promoție, te rugăm să consulți Regulamentul oficial al campaniei ”Cumperi mai mult, plătești mai puțin cu BASF” . Detaliile referitoare la colectarea datelor cu caracter personal pot fi consultate în Anexa 1 la prezentul regulament.

Dacă vrei informații suplimentare în legătură cu această campanie, te rugăm să contactezi reprezentantul BASF din regiunea ta.

De acum poți primi noutățile BASF și pe WhatsApp

Te poți abona la informările noastre în 3 pași simpli. Știri, sfaturi, recomandări, rapid și ușor, direct pe WhatsApp.

Mai multe detalii

Profită de ofertele speciale BASF

Descoperă ofertele speciale și pachetele tehnologice BASF.

Vezi promoțiile BASF

Cum se comportă hibrizii de floarea-soarelui de la BASF în condiții de secetă (testimonial)

Mergi sus