BASF Agricultural Solutions România
Agricultură

Oferte speciale rapiță de toamnă 2020

Primești mai mult decât plătești

Rapița este o cultură care are nevoie să fie îngrijită cu atenție. Asigură cele mai bune condiții pentru o recoltă de vis utilizând hibrizii de rapiță InVigor® și produsele de protecție de la BASF.

Pe lângă beneficiile acestora te vei bucura și de avantajul noilor noastre oferte speciale.

Ofertă semințe de rapiță InVigor®

Veți fi bucuroși că ați cultivat hibrizii de rapiță InVigor® de la BASF.

InVigor®

Această marcă globală de semințe este disponibilă în România din 2018, fiind o sursă constantă a unora dintre cele mai mari recolte de rapiță. Specialiștii BASF ridică permanent standardul de performanță al acestor semințe, pentru ca tu să te bucuri de hibrizi perfect adaptați condițiilor din fermă și nevoilor tale de profitabilitate. Iar cu noua ofertă promoțională de la BASF, plătești 10 saci de rapiță InVigor® și primești 11 saci!

Promoția este disponibilă prin intermediul distribuitorilor și partenerilor BASF. Pentru detalii contactează un reprezentant BASF. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Portofoliul de hibrizi Invigor® este permanent actualizat. Iată hibrizii disponibili în momentul de față:

  • InV1166CL - Hibrid de rapiță Clearfield®, cu producții foarte ridicate, tolerant la iernare cu vigoare mare și cu o bună toleranță la Phoma
  • InV1266CL - Va exista întotdeauna un câmp pentru a cultiva InV1166 CL. Este un hibrid de rapiță Clearfield®, foarte robust și bine adaptat la agroclimatul din România.
  • InV1170 - Hibrid de rapiță de toamnă cu toleranță excelentă la Phoma și Verticillium, foarte bună toleranță la scuturare
  • InV1188 - Hibrid de rapiță de toamnă cu o stabilitate excelentă a producției, pe toate tipurile de sol, inclusiv pe solurile ușoare, bună toleranță la scuturare
  • InV1022 - Hibrid convențional de rapiță de toamnă, cu potențial ridicat de producție pe toate tipurile de sol, în special pe cele adânci și o foarte bună toleranță la boli
  • InV1165 - Hibrid convențional de rapiță, cu o bună răsărire în toamnă, potențial foarte ridicat de producție, stabilitate excelentă și toleranță bună la Phoma și o excelentă toleranță la scuturare

Ofertă promoțională pentru produsele de protecție a rapiței

Produsele BASF pentru protecția rapiței au un istoric îndelungat și bogat de performanță, fiind recunoscute și apreciate de fermieri din întreaga lume.

Oferta adresată cultivatorilor conține 3 variante, în funcție de nevoile tale specifice de protecție a rapiței:

  • Plătești 10 pachete de erbicid Cleranda® + adjuvant Dash® HC și primești 11 pachete
  • Plătești 50 de litri de erbicid Butisan® S și primești 60 de litri, deci cu 20% mai mult
  • Plătești 100 de litri de erbicid Butisan® Avant și primești 110 litri, deci un avantaj de 10%

Promoția este disponibilă prin intermediul distribuitorilor și partenerilor BASF. Pentru detalii contactează un reprezentant BASF. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Ofertă specială semințe InVigor® și produse pentru protecția plantelor

Dacă vrei să asiguri maximum de performanță și profitabilitate culturii de rapiță din sezonul 2020-2021 îți recomandăm să studiezi oferta noastră specială pentru hibrizii InVigor® și produse pentru protecția plantelor.

La 10 saci de semințe de rapiță Invigor® cumpărați, indiferent de tipul hibridului InVigor®, plus un produs precum erbicidele Cleranda®, Butisan® S, Butisan® Avant sau fungicidul cu efect de regulator de creștere Caramba® Turbo , în cantitate pentru 30 de hectare, vei primi GRATUIT insecticidul Fastac® Active pentru o suprafață de 30 de hectare.

Concret, tu cumperi semințele și un erbicid sau fungicid pentru 30 de hectare, iar BASF îți face cadou protecția împotriva dăunătorilor. Pentru a beneficia de această promoție este însă necesar să contactezi reprezentantul tău local BASF .

Hibrizii de rapiță InVigor - rezistența la scuturare

Ameliorarea hibrizilor de rapiță InVigor

Echipa vânzări BASF din zona ta

Ai întrebări despre produsele noastre?

Contactează-ne acum

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările la newslettere și alte comunicări prin SMS. Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră.

Abonează-te acum
Mergi sus