BASF Agricultural Solutions România
Agricultură

Pachet Systiva® 333 FS și Premis® – soluție fungicidă completă

La fiecare 10 litri Systiva® 333 FS achiziționați, primești 10 litri Premis® gratuit!

Poți beneficia de soluția fungicidă completă pentru tratarea semințelor de cereale cu protecție foliară până la al doilea tratament. Grăbește-te, oferta este valabilă doar în limita stocului disponibil.

Cele două produse te vor scăpa atât de grija bolilor cu transmitere prin sămânță și/sau sol, cât și de grija efectuării la timp a primului tratament. În plus, efectele fiziologice AgCelence®, de care beneficiază fungicidul inovator Systiva® va face cerealele mai viguroase, mai rezistente la factorii de stres și îți va crea bazele unor sporuri semnificative de producție.

Beneficii Systiva® 333 FS:

 • Systiva® 333 FS este independent față de condițiile climatice. Aplicarea fungicidelor foliare depinde în mare măsură de factori externi, precum temperatura, vântul sau ploaia. Se întâmplă frecvent ca aplicarea fungicidului să nu poată fi efectuată la momentul optim. Systiva® 333 FS este produsul ce se aplică odată cu tratamentul seminței – nu este nevoie de aplicare în timpul vegetației și, astfel, fermierii nu mai depind de condițiile climatice.
  • Nu este necesar ca fermierii să aștepte vremea bună pentru aplicare
  • Flexibilitate mai mare pentru utilizarea mașinilor agricole în primavară
  • Independența fața de vreme și alte resurse
 • Systiva® 333 FS contribuie la o agricultură durabilă. Durabilitatea producției agricole constituie un factor important în administrarea unei ferme moderne. Modificarea protecției de la aplicarea pe frunză la aplicarea pe semințe înseamnă că nu mai este necesară efectuarea unei pulverizări suplimentare de fungicid. Grație acestui fapt, agricultorii pot folosi eficient resursele limitate.
  • Mai puține treceri cu tractorul și un consum mai scăzut de combustibil
  • O mai mică compactare a solului
  • Consum mai mic de apă

Beneficii Premis®:

 • Combate principalele boli cu transmitere prin sămânță și sol
 • Acțiune de contact și sistemică
 • Asigură semințe de calitate

Beneficii combinate:

 • Systiva® 333 FS și Premis® au profil biologic complementar
 • Aplicate împreună pe semințele de cereale, oferă controlul perfect asupra agenților patogeni cheie
 • Nu numai că înlocuiesc primul tratament, însă combinația produselor Systiva® 333 FS și Premis® oferă un control total și asupra bolilor cu transmitere prin sămânță și/sau sol

Boli combătute:

Un număr mare de boli cu transmitere prin sămânță și/ sau sol amenință dezvoltarea semințelor de cereale pe care le cultivi. Pachetul compus din Systiva® 333 FS și Premis® reprezintă un tratament complet ce oferă un spectru larg de combatere împotriva bolilor.

Systiva® 333 FS este eficient împotriva bolilor precum făinarea, septorioza, mucegaiul de zăpadă, pătarea reticulară, sfâșierea și arsura frunzelor, iar Premis® combate boli precum mălura și tăciunele zburător, reprezentând împreună o soluție fungicidă completă pentru tratarea semințelor de cereale.

La ce culturi se aplică:

Systiva® 333 FS și Premis® oferă protecție împotriva unui număr mare de boli și pot fi folosite pentru culturile de orz și grâu.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, prin intermediul reprezentanților de vânzări BASF, până la data de 31 august 2022. Pentru mai multe detalii, sună acum un reprezentant BASF .

Iată ce spun fermierii care au folosit aceste produse, în diferite zone alte țării (Dolj, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Constanța, Neamț, Vaslui etc):

Vezi informații detaliate despre cele două produse:

Systiva® 333 FS

Systiva® 333 FS

Primul fungicid aplicat odată cu tratamentul seminței, pentru protecția culturii până la al doilea tratament foliar.

Premis®

Premis®

Tratament sămânță fungicid pe bază de triticonazol, substanță activă din grupa triazolilor, cu acţiune de contact şi sistemică.

Echipa vânzări BASF din zona ta

Echipa vânzări BASF din zona ta

Ai întrebări despre produsele noastre?

Contactează-ne acum
Află prognoza meteo

Află prognoza meteo

Vremea detaliată pentru fermieri.

Informații detaliate aici
Fii un fermier informat!

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările la newslettere și alte comunicări prin SMS. Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum
Profită de ofertele speciale BASF

Profită de ofertele speciale BASF

Descoperă ofertele speciale și pachetele tehnologice BASF.

Vezi promoțiile BASF
De acum poți primi noutățile BASF și pe WhatsApp

De acum poți primi noutățile BASF și pe WhatsApp

Te poți abona la informările noastre în 3 pași simpli. Știri, sfaturi, recomandări, rapid și ușor, direct pe WhatsApp.

Mai multe detalii
Mergi sus