BASF Agricultural Solutions România
Agricultură

Protejează complet cultura de cereale până la cel de-al doilea tratament. Cumpără pachetul promoțional Systiva® 333 FS + Premis®

Și economisește, în același timp, folosind reducerea suplimentară de 10%, comparativ cu prețul individual al produselor

Primăverile sunt mereu capricioase. Orice fermier știe că e foarte posibil să nu poată intra la timp în câmp, pentru efectuarea primului tratament cu fungicid la cereale. Iar tratamentele nefăcute la timp cresc riscul infecțiilor cu agenți patogeni păgubitori.

Se poate reduce acest risc la minim? Da. Grație noului fungicid Systiva® 333 FS. Acesta oferă protecție foliară de la răsărit și până la cel de-al doilea tratament foliar din primăvară, dar nu se aplică în vegetație, ci se aplică odată cu tratamentul seminței. Pe lângă protecția foliară, semințele mai trebuie protejate și împotriva bolilor cu transmitere prin sămânță și/sau sol. Acesta este rolul produsului Premis® - tratament sămânță fungicid, pe bază de triticonazol.

Detalii

Pentru a veni în sprijinul tău, BASF a creat un nou pachet promoțional, ce conține produsele Systiva® 333 FS și Premis®, dar cu 10% discount suplimentar, față de prețul produselor cumpărate individual. Astfel, poți beneficia de soluția fungicidă completă pentru tratarea semințelor de cereale cu protecție foliară până la al doilea tratament. Grăbește-te, oferta este valabilă doar în limita stocului disponibil.

Pachetul promoțional conține următoarele produse:

Cele două produse te vor scăpa atât de grija bolilor cu transmitere sămânță și/sau sol, cât și de grija efectuării la timp a primului tratament. În plus, efectele fiziologice AgCelence®, de care beneficiază fungicidul inovator Systiva® va face cerealele mai viguroase, mai rezistente la factorii de stres și îți va crea bazele unor sporuri semnificative de producție.

Beneficiile fungicidului Systiva® 333 FS

  • Un nou segment dedicat fungicidelor cu acțiune foliară ce se aplică odată cu tratamentul la sămânță pentru controlul principalelor boli foliare
  • Previne atacul multor boli precum făinarea, pătarea brună a frunzelor de orz, pătarea reticulară a frunzelor de orz, septorioza, mucegaiul de zăpadă sau sfâșierea frunzelor
  • Mobilitate în plantă și performanță dovedită a substanței active fluxapiroxad
  • Independență față de condițiile climatice
  • Protecție de lungă durată și flexibilitate în activitățile din fermă
  • Beneficii AgCelence®: creșterea procentului de plante răsărite, dezvoltarea mai bună a sistemului radicular, rezistență la iernare, creșterea vigorii plantelor în primăvară
  • Impact pozitiv asupra producției datorită efectelor fiziologice suplimentare AgCelence®.

Beneficiile tratamentului pentru sămânță Premis®

  • Combate principalele boli care se transmit prin sămânță și/sau sol. Previne apariția mălurei și a tăciunelui zburător.
  • Mod dublu de acțiune: de contact și sistemic
  • Asigură calitatea semințelor și selectivitatea, indiferent de sol.

Iată ce spun fermierii care au folosit aceste produse, în diferite zone alte țării (Dolj, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Constanța, Neamț, Vaslui etc):

Vezi informații detaliate despre cele două produse:

Systiva® 333 FS

Systiva® 333 FS

Primul fungicid aplicat odată cu tratamentul seminței, pentru protecția culturii până la al doilea tratament foliar.

Detalii produs
Premis®

Premis®

Tratament sămânță fungicid pe bază de triticonazol, substanță activă din grupa triazolilor, cu acţiune de contact şi sistemică.

Detalii produs

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Pachetul promoțional poate fi achiziționat prin intermediul distribuitorilor și partenerilor BASF . Pentru mai multe detalii, sună acum un reprezentant BASF .

Mergi sus