BASF Agricultural Solutions România
oferta rapita
Agricultură

Oferte promoționale rapiță 2021

Vezi noile pachete tehnologice promoționale de la BASF. Discount-uri semnificative la erbicide și vouchere pentru semințele InVigor

Începe campania de însămânțare la rapiță cu două avantaje anul acesta: alege semințele de rapiță InVigor, de la BASF și vei beneficia atât de tehnologia de reducere a scuturării, cât și de reduceri semnificative la semințe și produsele de protecție a plantelor. Vezi mai jos promoțiile BASF din această vară și contactează reprezentantul nostru local pentru a beneficia de oferta aleasă.

Câștigă cu semințele de rapiță InVigor de la BASF

Cumpără hibrizi de rapiță InVigor, produși de BASF și apoi alege voucher-ul potrivit pentru ferma ta:

 • La minimum 10 saci achiziționați alege un voucher pentru asigurare de nerăsărire din cauza secetei pedologice și primești gratuit sămânță de rapiță pentru toamna anului 2022.
 • Alege voucherul fără asigurare de nerăsărire și primești înapoi 1200 lei la fiecare 10 saci de semințe InVigor cumpărați.
 • Alege voucherul pentru pachetul format din semințe + erbicid Clearfield (pentru pachetul compus din 10 saci de semințe InVigor Clearfield și 6 pachete Cleranda® + Dash® HC sau 3 pachete de erbicid Cleravo® + Dash® HC) și vei primi înapoi 1500 lei pentru fiecare pachet achiziționat.

Profită de oferta promoțională la erbicidele BASF pentru rapiță

Ca în fiecare an, BASF Agricultural Solutions România vine în sprijinul tău cu pachete promoționale dedicate culturii de rapiță convențională sau Clearfield®. Ofertele pentru produsele BASF sunt valabile independent de semințele cumpărate.

În 2021 plătești mai puțin, primești mai mult:

 • Plătești 100 de litri de erbicid Butisan® Avant și vei primi 110 litri
 • Plătești 10 pachete de erbicid Cleranda® + adjuvant Dash® HC și vei primi 11 pachete
 • Plătești 10 pachete de erbicid Cleravo® + adjuvant Dash® HC și vei primi 11 pachete

Contactează un reprezentant BASF pentru a beneficia de această promoție.

Oferta promoțională BASF pentru rapiță este valabilă în limita stocului disponibil.

Pentru a beneficia de voucherele promoționale sau de pachetele extra din promoția pentru produse de protecție, adresează-te reprezentantului BASF din regiunea ta.

Află mai multe despre hibrizii InVigor cu tehnologie de reducere a scuturării

Gama de hibrizi de rapiță InVigor® cuprinde atât semințe convenționale, cât și semințe Clearfield®. Hibrizii InVigor de la BASF sunt constant sursa unora dintre cele mai productive și profitabile recolte de rapiță. În fiecare an BASF ridică astfel ștacheta, devenind un etalon după care fermierii evaluează calitatea semințelor de rapiță.

Tehnologia de reducere a scuturării

Caracteristică a hibrizilor InVigor, rezistența genetică la scuturare își permite să alegi tu momentul optim al recoltării, fără a mai fi nevoit să recoltezi mai devreme din teama că vei pierde din producție din cauza scuturării silicvelor. Astfel, vei putea atinge potențialul de producție, crescând calitatea și cantitatea optimă de ulei acumulat de semințe. De asemenea, tehnologia de reducere a scuturării îți va permite un management mai bun al buruienilor.

Grație acestei noi tehnologii, vei putea să:

 • Îți protejezi producția de efectele negative ale furtunilor de vară
 • Reduci semnificativ pierderile de recoltă cauzate de scuturare
 • Crești calitatea și cantitatea recoltei
 • Reduci presiunea samulastrei de rapiță din cultura următoare
 • Gestionezi durabil culturile
 • Ai flexibilitate la recoltare și să alegi tu momentul potrivit

Semințe de rapiță InVigor®:

 • InV1166CL - Hibrid de rapiță Clearfield®, cu producții foarte ridicate, bine adaptat la climatul din România, rezistent la vremea rece, cu vigoare mare, cu o bună toleranță la Phoma, foarte bună toleranță la scuturare și conținut ridicat de ulei.
 • InV1266CL - Este un hibrid de rapiță Clearfield® pentru toți. Este foarte robust și bine adaptat la agroclimatul din România. Oferă producții foarte ridicate, vigoare mare în toamnă, toleranță excelentă la temperaturi scăzute în condiții severe, conținut ridicat de ulei, bună toleranță la Phoma și toleranță foarte bună la scuturare.
 • InV1165 - Hibrid convențional de rapiță, cu o bună răsărire în toamnă, potențial foarte ridicat de producție, stabilitate excelentă și toleranță bună la Phoma. Se dezvoltă rapid în primele faze de creștere, este robust și rezistă bine la frig, are foarte bună toleranță la Phoma și la scuturare.
 • InV1170 – Hibrid convențional de rapiță de toamnă, foarte performant, cu toleranță ridicată la boli, în special la Phoma și Verticillium. Are o tulpină viguroasă, cu ramificare puternică, vigoare bună în primăvară chiar și în condiții de iarnă dificilă și o toleranță foarte bună la scuturare.
 • InV1188 – Hibrid convențional nou, care oferă înmcrederea unui potențial ridicat de producție. Are o foarte bună stabilitate a producției indiferent de tipul de sol (chiar și pe cele ușoare), bună toleranță la frig, dar și la Phoma, deoarece conține gena Rlm7. De asemenea, are o toleranță foarte bună la scuturare.

Descoperă produsele BASF pentru protecția rapiței

Tratament semințe

 • Integral® Pro: Nou biofungicid în gama BASF, pentru tratamentul semințelor. Combate cu succes putregaiul negru și stimulează în mod natural sistemul de apărare al plantei împotriva puricilor. Plantele vor răsări uniform, vor avea o vigoare mai mare, maximizându-ți astfel producția.

Erbicide

 • Sistemul Clearfield® : Combină un erbicid eficient și inovator cu hibrizi de ultimă generație, cu potențial ridicat de producție, pentru o combatere mai bună și mai ușoară a buruienilor.
  • Cleranda® + Dash® HC: Erbicid pe bază de imazamox, pentru rapița Clearfield® ce stabilește noi standarde în combaterea buruienilor mono și dicotile printr-o singură aplicare.
  • Cleravo® + Dash® HC: Erbicid pe bază de imazamox și quinmerac, exclusiv pentru rapița Clearfield, cu spectru larg de combatere, ce poate fi aplicat în toamnă sau în primăvară.
 • Butisan® Avant: Cel mai nou produs din seria de arbicide Butisan® a companiei BASF. Efectul combi și conținutul ridicat de metazaclor oferă eficiență sporită în combaterea buruienilor, comparativ cu soluțiile standard.
 • Stratos® Ultra: Erbicid pe bază de cicloxidim, ce oferă eficacitate maximă în controlul samulastrei de cereale și al monocotilelor. Acționează rapid, este flexibil și selectiv, salvând umiditatea și rezervele de nutrienți pentru cultura de rapiță.
 • Effigo S: Erbicid nou, pe bază de clopiralid, picloram și aminopiralid, cu spectru larg de combatere a buruienilor dicotile în postemergență și selectivitate foarte bună pentru cultura de rapiță. Poate fi aplicat toamna sau primăvara.

Fungicide

 • Caramba® Turbo: Primul produs care combină substanța activă a unui fungicid cu cea a unui regulator de creștere, sporind producția și profitul.
 • Pictor® Active: Fungicid nou de la BASF, pe bază de boscalid și piraclostrobin, cu spectru larg de combatere și eficacitate excelentă împotriva Sclerotinia. Doza de aplicare este flexibilă, în funcție de presiunea de infecție.

Echipa vânzări BASF din zona ta

Echipa vânzări BASF din zona ta

Ai întrebări despre produsele noastre?

Contactează-ne acum

Hibrizii de rapiță InVigor - rezistența la scuturare

Fii un fermier informat!

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările la newslettere și alte comunicări prin SMS. Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum
Mergi sus