BASF Agricultural Solutions România
Agricultură

Pachete tehnologice pentru protecția viței de vie

Beneficiază de reduceri suplimentare față de achiziția individuală a produselor

Cultura de viță de vie are nevoie de îngrijire atentă în lupta cu boli precum făinarea, mana sau putregaiul cenușiu. Netratate la timp, aceste boli pot compromite vița de vie chiar și în proporție de 100%. Pentru combaterea lor, BASF îți pune la dispoziție 4 pachete comerciale, calibrate pentru a răspunde oricăror nevoi și condiții climatice.

Achiziția unui pachet comercial BASF este mai avantajoasă comparativ cu prețul individual al produselor. Discountul suplimentar poate ajunge la 6,6%, oferind viticultorilor atât economii importante, cât și protecție fungicidă de top împotriva bolilor viței de vie.

Ce conțin pachetele comerciale BASF pentru viță de vie

Pachetele comerciale BASF se pot cumpăra prin intermediul distribuitorilor autorizați BASF . Oferta este valabilă în limita stocului disponilbil.

Vezi mai jos descrierea detaliată a fiecărui pachet promoțional.

Pachetul nr. 1 – Combate făinarea viței de vie

Pachetul are un discount suplimentar de 4% față de achiziția individuală a produselor și este calibrat pentru o suprafață de aprox. 5 hectare. Pachetul conține:

Produsul Sercadis® este un fungicid inovator, de nouă generație, pe bază de fluxapiroxad. Structura moleculară unică a substanței active contribuie la mobilitatea în plantă. Acționează translaminar și acropetal, fiind bine redistribuit după ploaie. Fungicidul Sercadis® se poate folosi în doza de 0,15 l/ha, în cel mult trei tratamente pe sezon. Fungicidul Vivando® este dedicat combaterii făinării. Produsul conține substanța activă metrafenonă. Acționează sub formă de vapori, fiind rezistent la spălare. Se utilizează în doza de 0,2 l/ha, în maximum trei tratamente pe sezon.

Pachetul nr. 2 – Combate mana viței de vie

Pachetul oferă o reducere suplimentară de 4,3% comparativ cu prețul individual al produselor. Este suficient pentru o suprafață de 10 hectare de viță de vie. Pachetul conține:

Produsul Polyram® DF este un fungicid de contact, conține p metiram, din grupa ditiocarbamaţilor, având acțiune multi-site. Are o bună aderență pe frunze și prezintă risc minim de apariție a rezistenței. Se aplică în doza de 2 kg/ha, pentru combaterea manei (Plasmopara viticola) cu un timp de pauză de 56 de zile.

Produsul Soriale® LX este un fungicid sistemic deosebit pentru combaterea manei, pe bază de fosfonați de potasiu. Oferă o acțiune sistemică de neegalat, acropetală și bazipetală, stimulând mecanismele naturale de apărare ale viței de vie. Se aplică în doza de 3 litri/ha. Recomandăm efectuarea unui tratament cu ambele produse, în amestec.

Pachetul nr. 3 – Combate mana și putregaiul cenușiu la vița de vie

Acest pachet are un discount suplimentar de 5,5% față de prețul individual al produselor achiziționate separat. Este configurat pentru o suprafață de aprox. 5 hectare de viță de vie și conține:

Produsul Acrobat® MZ 69 WG combină două substanțe active cu mod diferit de acțiune, mancozeb și dimetomorf. Fungicidul are efect atât sistemic, cât și de contact. Poate fi folosit cu rol preventiv sau curativ. Se aplică în doza recomandată de 2,2 kg/ha, 2-4 tratamente pe sezon.

Produsul Cantus® are eficacitate extraordinară împotriva putregaiului cenușiu, precum și efect secundar asupra făinării. Substanța activă boscalid are acțiune translaminară și acropetală. Fungicidul nu afectează maturarea strugurilor și nici caracteristicile organoleptice ale vinului. Produsul se aplică în doza de 1 – 1,2 kg/ha, o singură dată pe sezon.

Pachetul nr. 4 – Combate mana, făinarea și putregaiul cenușiu

La achiziția acestui pachet se oferă un discount suplimentar de 6,6% comparativ cu prețul individual al produselor. Pachetul este suficient pentru o suprafață de 5 hectare de viță de vie și conține:

Produsul Acrobat® are acțiune preventivă, curativă și antisporulantă împotriva manei, aplicându-se în doza recomandată de 2,2 kg/ha.

Vivando® acționează sub formă de vapori, oferind protecție îndelungată împotriva făinării. Doza recomandată este de 0,2 litri/ha.

Cantus® se aplică în doza de 1 kg/ha, împotriva putregaiului cenușiu, protejând calitatea strugurilor și neafectând în vreun fel calitățile organoleptice ale vinului.

Pachetele comerciale pentru viță de vie sunt disponibile prin intermediul distribuitorilor BASF.

Pentru detalii contactează un reprezentant BASF . Oferta este valabilă în limita stocului disponilbil.

Echipa vânzări BASF din zona ta

Ai întrebări despre produsele noastre?

Contactează-ne acum

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările la newslettere și alte comunicări prin SMS. Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră.

Abonează-te acum
Mergi sus