BASF Agricultural Solutions România
Agricultură

Contact

Pulsar® Plus și Pictor®: un duo răsărit pentru recoltele tale!

Alege pachetul potrivit pentru hibrizii de floarea-soarelui Clearfield® Plus și uită de buruieni și boli.

Floarea-soarelui este una dintre cele mai importante culturi din lume. Dar poate fi afectată de buruieni dificile și păgubitoare. Este nevoie de un sistem eficient de producție, capabil să îți ofere un lan curat și fără buruieni. Este nevoie de erbicide eficiente.

Tocmai de aceea, BASF și companiile producătoare de semințe au creat o nouă generație a sistemului bine-cunoscut și apreciat, Clearfield®. Noul sistem de producție Clearfield® Plus oferă nu doar hibrizi performanți, de ultimă generație, ci și un erbicid inovator, Pulsar® Plus, a cărui eficacitate este superioară.

Iar pentru ca beneficiile tale să fie și mai mari, BASF a creat o ofertă promoțională limitată: La fiecare 50 de litri de erbicid Pulsar® Plus cumpărați, primești gratuit și 2 litri de fungicid Pictor®, pentru a te bucura de eficacitate maximă atât în combaterea buruienilor, cât și în combaterea celor mai păgubitoare boli ale culturii de floarea-soarelui.

Practic, vei putea trata gratuit cu fungicid Pictor® 14% din suprafața cultivată cu hibrizi Clearfield® Plus, având astfel parte de control robust, flexibilitate în utilizare și, în cele din urmă, profituri mari, generate de recolte bogate și de calitate.

Contactează un reprezentant BASF sau cel mai apropiat distribuitor și profită de pachetul promoțional. Grăbește-te, oferta este limitată!

Erbicidul Pulsar® Plus

Erbicidul Pulsar® Plus

Vezi specificațiile erbicidului special pentru floarea-soarelui Clearfield® Plus

Mai multe detalii
Fungicidul Pictor®

Fungicidul Pictor®

Vezi specificațiile fungicidului sistemic pentru floarea-soarelui

Mai multe detalii
Gamă variată de hibrizi de top

Gamă variată de hibrizi de top

Vezi caracteristicile hibrizilor de floarea soarelui Clearfield® Plus

Mai multe detalii
Mergi sus