BASF Agricultural Solutions România
Agricultură

Pachet promoțional pentru o cultură de grâu protejată, sigură și productivă

Alege produse eficiente care îți protejează investiția și îți oferă control

Fermierii care vor să aibă control asupra investiției lor în cultura de grâu aleg produseinovatoare de protecție a plantelor. Pentru ei, BASF Agricultural Solutions România a creat o ofertă promoțională dedicată, cu produse capabile să protejeze plantele și să le ofere cele mai bune șanse pentru a-și atinge potențialul maxim de producție.

Oferta promoțională le oferă o reducere de 5% celor care cumpără împreună 1 pachet fungicid Revystar® Flex și 20 de litri de regulator de creștere Medax® Top (comparativ cu prețul produselor cumpărate separat). Cantitatea e suficientă pentru protecția unei suprafețe de 20 de hectare.

Începând cu 1 ianuarie 2021, fermierii care vor să beneficieze de ofertă li se pot adresa distribuitorilor lor de produse pentru protecția plantelor sau reprezentantului BASF din zona lor . Oferta promoțională este valabilă în limita stocului disponibil.

Detalii despre produsele din pachetul promotional:

Revystar® Flex – Eliberează-te de grijile provocate de vreme!

În general, eficacitatea fungicidelor este limitată din cauza condițiilor meteo specifice momentului aplicării primului tratament la cereale – temperaturi scăzute, variație mare de temperaturi între zi și noapte, vreme capricioasă și instabilă.

În acest context, BASF recomandă pachetul fungicid Revystar® Flex ca prim tratament.

Pachetul Revystar® Flex este compus din două fungicide, 15 litri de fungicid Revystar® și 5 litri de fungicid Flexity®, suficient pentru tratarea a 20 ha. Perioada de protecție este foarte mare, fiind mult mai eficient decât produsele concurente și asigurând o selectivitate excelentă față de grâu.

Caracteristicile și modurile de acțiune diferite ale celor două produse creează un sinergism unic regăsit în pachetul fungicid Revystar® Flex, ce asigură un control foarte bun împotriva agenților patogeni.

  • Fungicidul Revystar® conține cel mai nou triazol, Revysol® (mefentrifluconazol), substanță activă ce aparține grupului de inhibitori ai biosintezei sterolului. Acesta este primul izopropanol – azol care oferă o eficacitate unică împotriva unui spectru larg de boli care nu sunt ușor de controlat de către azolii deja existenți.
  • Fungicidul Flexity® conține metrafenonă din grupa chimică a benzofenonelor, fiind cea mai bună substanță activă în combaterea făinării, deoarece controlează agentul patogen în toate etapele de dezvoltare ale acestuia.

Substanțele active de top din componența pachetului fungicid Revystar® Flex asigură protecția împotriva unui spectru larg de boli la cereale: făinarea, rugina galbenă, rugina brună, septorioza, arsura frunzelor de orz, pătarea reticulară a frunzelor de orz, ramularia sau rugina ovăzului.

Momentul de aplicare recomandat este de la alungirea tulpinii și până la apariția frunzei stindard (stadiile BBCH 30 – 37). Doza recomandată de aplicare este de 0,75 l/ha Revystar® + 0,25 l/ha Flexity®.

Beneficiile pachetului Revystar® Flex

  • Performanțe stabile și selectivitate excelentă chiar și la temperaturi scăzute
  • Rezistență la ploaie pentru flexibilitate maximă
  • Acțiune rapidă și de lungă durată
  • Combaterea unui spectru larg de boli

Medax® Top – Tu deții controlul!

Medax® Top este un regulator de creştere care asigură protecţia plantelor de cereale (grâu, orz, secară și triticale), fiind alegerea fermierilor care doresc să-şi protejeze investițiile în cultură şi să maximizeze productivitatea.

Medax® Top conţine mepiquat-clorură şi prohexadionede calciu. Această combinaţie unică de substanțe active oferă un pronunțat efect sinergic, din care rezultă numeroase beneficii precum: asigurarea uniformității tulpinilor principale şi a fraților, dezvoltarea mai bună a sistemului radicular, reducerea înălţimii plantelor şi a riscului de cădere.

Beneficiile utilizării regulatorului de creștere Medax® Top

  • Minimizează riscul de cădere a plantelor, prin reducerea uniformă a înălțimii plantelor
  • Stimulează dezvoltarea sistemului radicular, cu avantaje sporite pentru accesul la apă și nutrienți
  • Este flexibil în aplicare, de la alungirea tulpinii până înainte de apariția frunzei stindard
  • Costuri scăzute, datorită recoltării ușoare a culturii.

Pachet promoțional pentru protecția grâului

Pachet promoțional pentru protecția grâului

Oferta conține 1 pachet fungicid Flexity® Duo (Flexity® 0,25 l/ha + Retengo® 0,5 l/ha) și 2 pachete de erbicid Biathlon® 4D (50 grame/ha)

Vezi oferta promoțională
Echipa vânzări BASF din zona ta

Echipa vânzări BASF din zona ta

Ai întrebări despre produsele noastre?

Contactează-ne acum
Noi creăm Revyluția!

Noi creăm Revyluția!

Revysol®: descoperă noul triazol de la BASF

Mai multe detalii
Fii un fermier informat!

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările la newslettere și alte comunicări prin SMS. Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră.

Abonează-te acum
Mergi sus