Calculator

BASF vine în ajutorul tău și îți pune la dispoziție un nou instrument util pentru calcularea necesarului de semințe și a normei de semănat pentru cereale. Introdu densitatea dorită și datele din certificatul de calitate, conform instrucțiunilor, pentru a putea calcula automat rezultatul.

Odată ce primul calculator a afișat norma de semănat, poți introduce rezultatul obținut în cel de-al doilea calculator, împreună cu suprafața de cereale pe care vrei să o înființezi, pentru a obține necesarul total de semințe de cereale (în tone) și necesarul de tratament sămânță Premis® (în litri).

Inovații și tehnologii BASF

Vă prezentăm Clearfield® - un sistem complet de erbicide pentru pentru protecția totală a culturilor de rapiță. Avantajul Clearfield® constă în utilizarea erbicidelor cu spectru larg de acțiune la hibrizi de calitate superioară, toleranți la aceste erbicide.

Cultivatorii de floarea soarelui au nevoie de un erbicid eficace, cu spectru larg de acțiune, pentru aplicarea în postemergență, cu ajutorul căruia să combată mai eficient buruienile. BASF vine în întâmpinarea agricultorilor cu sistemul de producție revoluționar Clearfield®, care constă în utilizarea erbicidului Pulsar® 40 la hibrizi toleranți.

Sistemul de producţie Clearfield® Plus pentru floarea-soarelui este noua generaţie a sistemului Clearfield®. Este cel mai nou sistem de producţie care îmbină cele mai avansate cunostinţe de genetică a florii soarelui cu cel mai eficace sistem de combatere a buruienilor.metazaclor oferă o soluție mai eficientă și mai stabilă în lupta cu buruienile, comparativ cu erbicidele standard.

Mergi sus