BASF Agricultural Solutions România
Agricultură

Calculator

BASF vine în ajutorul tău și îți pune la dispoziție un nou instrument util pentru calcularea necesarului de semințe și a normei de semănat pentru cereale. Introdu densitatea dorită și datele din certificatul de calitate, conform instrucțiunilor, pentru a putea calcula automat rezultatul.

Odată ce primul calculator a afișat norma de semănat, poți introduce rezultatul obținut în cel de-al doilea calculator, împreună cu suprafața de cereale pe care vrei să o înființezi, pentru a obține necesarul total de semințe de cereale (în tone) și necesarul de tratament sămânță Premis® (în litri).

Produse recomandate

Cleranda®

Cleranda®

Cleranda® este un erbicid ce combină acţiunea a două substanţe active cu moduri diferite de acţiune: imazamox, din grupa imidazolinonelor şi metazaclor, din grupa cloracetamide, având, în principal, activitate reziduală.

Butisan® Avant

Butisan® Avant

BUTISAN® AVANT reprezintă cel mai nou produs din binecunoscuta serie de erbicide BUTISAN® a companiei BASF. Unicul „efect combi“ și conținutul ridicat de metazaclor oferă o soluție mai eficientă și mai stabilă în lupta cu buruienile, comparativ cu erbicidele standard.

Butisan® S

Butisan® S

BUTISAN® S este soluția standard pentru rapița convențională. Produsul este un erbicid pe bază de metazaclor, din clasa cloracetanilide.

Produse recomandate

Stratos® Ultra

Stratos® Ultra

STRATOS® ULTRA este un erbicid graminicid, pe bază de cicloxidim, cu aplicare în postemergență. Produsul este destinat combaterii buruienilor monocotiledonate anuale și perene, precum și samulastrei de cereale.

Caramba® Turbo

Caramba® Turbo

CARAMBA® TURBO este primul produs destinat culturii de rapiţă care combină substanţa activă a unui fungicid (metconazol) cu cea a unui regulator de creştere (mepiquat clorură).

Fastac® Active

Fastac® Active

FASTAC® ACTIVE este un insecticid piretroid de sinteza, rezistent la lumină, care combate adulții, larvele precum și ouăle insectelor.

Inovații și tehnologii BASF

Sistemul de producție Clearfield® la rapiță

Sistemul de producție Clearfield® la rapiță

Vă prezentăm Clearfield® - un sistem complet de erbicide pentru pentru protecția totală a culturilor de rapiță. Avantajul Clearfield® constă în utilizarea erbicidelor cu spectru larg de acțiune la hibrizi de calitate superioară, toleranți la aceste erbicide.

Sistemul de producție Clearfield® la floarea-soarelui

Sistemul de producție Clearfield® la floarea-soarelui

Cultivatorii de floarea soarelui au nevoie de un erbicid eficace, cu spectru larg de acțiune, pentru aplicarea în postemergență, cu ajutorul căruia să combată mai eficient buruienile. BASF vine în întâmpinarea agricultorilor cu sistemul de producție revoluționar Clearfield®, care constă în utilizarea erbicidului Pulsar® 40 la hibrizi toleranți.

Sistemul de producție Clearfield® Plus la floarea-soarelui

Sistemul de producție Clearfield® Plus la floarea-soarelui

Sistemul de producţie Clearfield® Plus pentru floarea-soarelui este noua generaţie a sistemului Clearfield®. Este cel mai nou sistem de producţie care îmbină cele mai avansate cunostinţe de genetică a florii soarelui cu cel mai eficace sistem de combatere a buruienilor.metazaclor oferă o soluție mai eficientă și mai stabilă în lupta cu buruienile, comparativ cu erbicidele standard.

Mergi sus